DETTE KAN BLI DITT FOR 30 MILLIONER: Scarlett Johanssons hus i Hollywood Hills i Los Angeles er nå lagt ut for salg. Foto: All Over Press
DETTE KAN BLI DITT FOR 30 MILLIONER: Scarlett Johanssons hus i Hollywood Hills i Los Angeles er nå lagt ut for salg. Foto: All Over PressVis mer

Drømmeparet selger huset

- Scarlett er villig til å selge med tap.

SEHER.NO:  Filmstjernen Scarlett Johansson har brukt mye tid og penger på å innrede sitt luksushjem i Los Angeles siden hun kjøpte det i 2007, men nå har hun og ektemannen Ryan Reynolds bestemt seg for å selge det så fort som mulig.

Scarlett er ifølge nettstedet radaronline.com villig til å strekke seg langt for å bli kvitt hacienda-lignende praktvillaen som inneholder blant annet fire soverom, fem bad, svømmebasseng, spa-anlegg og kino.

Huset er lagt ut for salg til en pris på rundt 30 millioner kroner - 11 millioner mindre enn det hun betalte for to år siden.


- Scarlett er villig til å selge med tap. Kanskje er det tegn på tøffe økonomiske tider, skriver radaronline.com i en kommentar.

Hverken Scarlett eller ektemannen Ryan Reynolds - kjent fra blant annet TV-serien "Pizzagjengen" og filmen "The Proposal" - har foreløpig kommentert den eksklusive boligannonsen.

Det er heller ikke kjent om filmstjernene tilbyr en personlig visningsrunde for å lokke flere mennesker til å legge inn bud...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
  

LES OGSÅ: Rockestjerne overfalt av godterimann