MONTASJE: Vårt drømmelag består av Lili Bendris, Charter-Svein, Kristian Kjelling, Ronni Le Tekrø, Eivind Hellstrøm, Davy Watne, Asgeir Borgemoen, Erlend Elias, Elisabeth Andreassen, Caroline Berg Eriksen, Ulrikke Falch og Linn Skåber. Fram til et lignende bilde foreligger offisielt, har vi tatt oss noen kunstneriske friheter. FOTO: NTB Scanpix / Se og Hør / TV 2
MONTASJE: Vårt drømmelag består av Lili Bendris, Charter-Svein, Kristian Kjelling, Ronni Le Tekrø, Eivind Hellstrøm, Davy Watne, Asgeir Borgemoen, Erlend Elias, Elisabeth Andreassen, Caroline Berg Eriksen, Ulrikke Falch og Linn Skåber. Fram til et lignende bilde foreligger offisielt, har vi tatt oss noen kunstneriske friheter. FOTO: NTB Scanpix / Se og Hør / TV 2 Vis mer

«Farmen kjendis» 2018:

Drømmen om «Farmen»: Her er kjendisene vi vil se i neste tvekamp

Superlaget i «Farmen kjendis» sesong 2.

KOMMENTAR: Det kan hende at jeg om et års tid må svelge mine egne ord. Men pytt, pytt. Tar sjansen og kaster det ut her:

TV 2 kommer ikke til å overgå suksessen fra første sesong av «Farmen kjendis». (Oh no she didn't? Oh yes I did).

Jeg tror heller ikke man trenger å være rakettforsker for å skjønne dette. Ja, jeg er pessimist, men også realist. En slik massiv sjokk-suksess kan ikke kopieres. Det er mer sannsynlig at Lothepus melder adresseendring til Bærum og fyller panna med «botinox».

Når det er sagt, skal jeg - i all min bergenske ydmykhet - gi TV 2 min hemmelige oppskrift - attpåtil gratis. Etter å ha viet en halv mannsalder til å sluke all mulig slags realityshow, oppnevner jeg herved meg selv til sakkyndig. Ish.

Saken fortsetter under videoen.

Dagbladets reporter spurte mannen i gata hvem han/hun ønsker å se i «Farmen Kjendis» neste år. Hvem vinner og hvem skaper drama? Reporter: Stine Hartmann Video: Gaute Berg Næss Vis mer

Ingrediensene til dette kjendis-TV-luftslottet er som følger:

Eyvind «Kokken» Hellstrøm

Okay. Psykopaten i meg synes faktisk det er gøy når «Farmen»-deltakerne har mangel på god mat. (Please, jeg er ikke alene). Det er nemlig da råskapen og ærligheten i mennesker kommer fram.

DRØMMEDELTAKER: Eyvind Hellstrøm. Foto: Mimsy Møller / Dagsavisen / Samfoto
DRØMMEDELTAKER: Eyvind Hellstrøm. Foto: Mimsy Møller / Dagsavisen / Samfoto Vis mer

I alle realityserier har man stereotyper. Folk som fyller en rolle. Eyvind må fylle rollen som kokk i neste sesong. Ikke fordi jeg vil se ham briljere på et kjøkken 100 år tilbake i tid. Nei. Jeg vil se ham proklamere overfor samtlige kjendiser at han «ikke er kokken din!».

Rett og slett en liten kokke-nekt fra kokken selv. La han heller melke kuer, og bygge røykehus. Bare på pur. Dét kan det bli dommedag og god TV av.

Davy «Rampen» Wathne

Davy er litt som den rampete, rappkjeftede onkelen vi alle drømmer om, men som du slettes ikke vil sitte overfor under familiemiddagen. Har du havnet i skuddilden til denne spilloppmakeren, har man tapt.

DRØMMEDELTAKER: Davy Wathne. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
DRØMMEDELTAKER: Davy Wathne. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Man kan like så godt legge ned børsa før ting blir uhorvelig stygt og det flyr bergensk fiskesuppe veggimellom. Som tilskuer er det imidlertid gull. Og det er nettopp derfor Davy ville passet godt inn på «Farmen kjendis». En 67 år ung tjuagutt jeg vil at mentor eller Eyvind Hellstrøm skal kunne utfordre litt.

Så har han jo en røff dialekt da - om ikke annet. #Inhabil

Lilli «Den åndelige» Bendriss

Gi meg sjamantrommer, gauling og ånder fra det hinsidige. Med spøkelser i kofferten, eller ei – Lilli Bendriss er TV-underholdning av ypperste klasse. Hun er sassy, småfrekk og vil bli en ressurs for de andre på gården.

DRØMMEDELTAKER: Lilli Bendriss. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
DRØMMEDELTAKER: Lilli Bendriss. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Kanskje hun kan titte inn i glasskula og forutse oppgavene, slik at deltakerne får et forsprang? (Ja, den kommentaren kan du få billig av meg på finn.no). MEN, ei litta tjuvstart har aldri skadet noen. Vil hun kjøre egotrip kan hun selv forberede seg til tvekamp, med samme metode. Og ærlig talt. Hvem vil vel ikke se henne gjøre en såkalt reading med Davy Wathne? Var han en beskjeden østlending i sitt forrige liv?

Det er for oss å lure på, og for Lilli å finne ut. Få det på!

Ronni «Hippien» Le Tekrø

Jeg har to eksistensielle spørsmål i dette livet som jeg enda ikke har fått besvart. Finnes det virkelig en mann på månen, og hva skjuler seg egentlig bak hodetørklet til Ronni Le Tekrø?

DRØMMEDELTAKER: Ronnie Le Tekrø. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / NTB Scanpix .
DRØMMEDELTAKER: Ronnie Le Tekrø. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / NTB Scanpix . Vis mer

Dersom det hadde vært praktisk mulig å ta et dypdykk inn i minnearkivet til denne hippien, er jeg sikker på at man finner svaret på livets mange gåter. Han er mannen vi vil ha med på nachspiel. En som endelig blir med å synge duett på en kinesisk coverversjon av «My Heart Will Go On» (Jeg trenger flere venner). Selv når naboen ringer politiet, har Ronni null interesse av å avslutte festen, før siste vers er spist. Og det, mine damer og herrer, vitner om en utholdenhet og et kameratskap en skal lete lenge etter.

Caroline «Baben» Berg Eriksen

Jeg tror det sitter et fiffig lite vesen innerst inne i Caroline Berg Eriksen, som skriker etter hønsemøkk og livet slik vi kjente det før internett. Jeg tror Caroline og dette vesenet møtes sånn innimellom, når ingen ser på.

DRØMMEDELTAKER: Caroline Berg Eriksen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
DRØMMEDELTAKER: Caroline Berg Eriksen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Da drikker de H-melk rett fra kartongen, raper som en baby og ler av lyden etterpå. For meg fremstår ikke Caroline som noen Frogner-jente (No offence, Frogner). Jeg tror hun ville trivdes med skitt under neglene, og ikke-eksisterende 3G noen uker. Og jeg tror store deler av Norges befolkning (les: brukere av kvinneguiden.no) ville sett henne i et annet, til og med overraskende lys.

Svein «Den uforutsigbare» Østvik

Jeg har null tvil om at Sydens store sønn vil finne seg til rette også på en bondegård. For helt ærlig, hvor ulikt er egentlig de to scenarioene? Det finnes griser på en gård, og det gjør det definitivt også i Syden. Man reiser gjerne «all inclusive», noe TV 2 - i hakket enklere format - også tilbyr.

DRØMMEDELTAKER: Svein Østvik. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DRØMMEDELTAKER: Svein Østvik. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Vekslende vær? Check. Hundre år gamle senger? Check. Mat som kan gi deg en heller umedgjørlig magesekk? Check.

Fra spøk til alvor. Jeg er skråsikker på at Østvik vil gjøre god figur inne på «Farmen». Og blir ølsuget for stort, finner han en finurlig måte å starte et hjemmebryggeri på. Med god hjelp fra Eyvind Hellstrøm selvsagt. Etiketten leser naturligvis: «Charter-Hell».

Kristian «Kjekkasen» Kjelling

Følgende må leses i kommentatorstilen til Roar Stokke: - Jaaaa, er Kristian jokeren i min imaginære fantasisesong da? Kan han leke seg helt til topps og finte ut målmannen? Det ville vært aaaaldeles nydelig.

DRØMMEDELTAKER: Kristian Kjelling. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
DRØMMEDELTAKER: Kristian Kjelling. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Nei, nå tuller jeg meg bort. Ikke har jeg peiling på fotball, ei heller håndball. Og mens vi først snubler bortover ærlighetens sti: Hakke peiling på noe sport.

Det jeg derimot har registert i mitt så langt 25 år gamle liv, er at Kjelling (foruten å være småsøt), framstår som en redelig type. I tillegg tror jeg det er vanskelig å legge konkurranseinnstinkt til side, selv etter man har lagt opp som idrettsutøver.

Jeg vil se ham i melkespann-konkurranse. Og når han vinner over [insert dårlig taper her], skal han klaske bøttene sammen, sparke motstanderen lett i leggen, mens han roper «This is Spaaaaaaarta». (Påfølgende ugleblikk og pinlig stillhet fra Gaute og kjendisene).

For mye? Arrester meg gjerne.

Linn «Bykråka» Skåber

Linn Skåber er rå. Punktum. Og som navnesøstre tar jeg meg den frihet å anta at vi har flere ting til felles. Jeg tror vi begge er sånne typer som kjøper en dunk med vin, og håper den skal vare mer enn én kveld. Gjør som regel ikke det. Jeg tror også at vi begge lever fint med vissheten om at det finnes femten take away-restauranter rett rundt hjørnet.

DRØMMEDELTAKER: Linn Skåber. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
DRØMMEDELTAKER: Linn Skåber. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer

Konekvensen av dette: Jeg innser hardt og brutalt at TV 2 kanskje vil ha størst utfordring med å dra nettopp denne bykråka ut på landet.

Uansett om hun lenker seg fast til 11-trikken, eller later som om hun får tredjegradsforbrenning av en litt for varm Grünerløkka-latte (snakker ikke av erfaring), FÅ_denne_dama_med!

Bettan Elisabeth «Mutter'n» Andreassen

Når tilværelsen blir tøff, og natta røyner på, er Bettan den deltakerne kan stole på.

DRØMMEDELTAKER: Elisabeth Andreassen. Foto: NTB Scanpix
DRØMMEDELTAKER: Elisabeth Andreassen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jeg er sikker på at hun vil utfylle en mammarolle overfor de andre. Og godt er det.

Scenarioer hvor skulderen til Bettan bør - og vil stilles til rådighet: Når Eyvind Hellstrøm kjenner på et ulevelig savn etter håndplukkede strandsnegler og foie gras. Når noen har stjålet hodetørklet til Ronni Le Tekrø. Når Linn Skåber har drukket opp alkoholen i storbondehuset helt alene, og er blitt avslørt.

Da vil Bettan være den med usynlig superheltkappe.

Asgeir «Sjefen» Borgemoen

Altså, HVEM I ALL VERDEN anlegger fippskjegg og farger håret kruttrødt, før de helt oppriktig stiller opp på TV for statskanalen?

DRØMMEDELTAKER: Asgeir Borgemoen (th.). Foto:Bjørn Langsem / Dagbladet
DRØMMEDELTAKER: Asgeir Borgemoen (th.). Foto:Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Det var Asgeir, det. Sjefen over alle sjefer. Og hvem i huleste har sluppet ham fri fra TV-boksen? Om du vedkjenner deg, sender jeg personlig en kaktus i posten.

Jeg er veldig glad i min egen sjef, altså, men hadde jeg måtte velge å jobbe med en av dem ut livet, ville min nåværende sjef kommet til kort. Neeida. (Joda.)

Livet er ikke langt nok til å avskrive folk som skyter fra hofta. Jeg vil se hvilke frukter dette kan bære.

Erlend Elias «Metroseksuelle» Bragstad

La det bare være sagt: Jeg har hatt sansen for Erlend Elias helt siden han dro til Roskilde som metroseksuell stylist for å bryte festivaljomfrudommen i 2012.

DRØMMEDELTAKER: Erlend Elias Bragstad. Foto: Dagbladet
DRØMMEDELTAKER: Erlend Elias Bragstad. Foto: Dagbladet Vis mer

Erlend Elias er best i spartanske omgivelser. Jo enklere de sanitære forholdene er, jo morsommere. Jeg vil se ham få i oppgave å frakte en gris til slakterbua. Og jeg vil se håret hans flagre nedover tunet idet grisen slår seg vrang og løper illsint etter ham i stedet.

Før jeg får femten «Fy fæn æss, du er jækla uviten og full av fordommer, æss»-mailer, vil jeg bare si: Jeg har full tro på at Erlend Elias vil finne 1001 muligheter for å løse ovennevnte knipe. Se og få på deg støvlene, Bragstad!

Ulrikke «Feministen» Falch

Vi trenger en ung, forfriskende, jeg-gir-f-person som Ulrikke. Drømmen er jo naturligvis at hun skal dra med seg hele «Skam»-staben inn på gården, men jeg tror det passer seg best å holde hooking og russefest-tendenser til et annet publikum. (Elleeeer..?)

DRØMMEDELTAKER: Ulrikke Falch. Foto: NTB Scanpix
DRØMMEDELTAKER: Ulrikke Falch. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men serr.

Når Eyvind Hellstrøm har skapt sur stemning med kokke-nekt over tunet, er jeg sikker på at Ulrikke kommer flyvende inn og redder dagen med å invitere alle til sin kosegruppe. Og på den måten blir det Kumbaya-stemning rundt leirbålet også denne gang. Det skal ikke undervurderes.

Og hvem i denne deilige gjengen som til slutt står som vinner? Det sier vel egentlig seg selv. Jeg avslører det neste gang.

LES OGSÅ: - Farmen hetsen ble plutselig til varme ord