STRÅLENDE KRITIKK: - Det finnes ikke ord på hvor bra du er, sa dommerne til Heidi. Foto: NRK
STRÅLENDE KRITIKK: - Det finnes ikke ord på hvor bra du er, sa dommerne til Heidi. Foto: NRKVis mer

Drømmen om Conradi brast

Tirsdag måtte Elisabeth Hamre forlate Drømmerollen på NRK.

SEHER.NO: Tirsdag mistet Elisabeth Hamre muligheten til å spille mot Kåre Conradi i "Singin' in the rain".


- Jeg hadde det på følelsen, sa Elisabeth til programleder Noman Mubashir etter at resultatet var lest opp.


- Skjønner ikke hva som skjer. Synd å miste deg. Du kommer til å få det gøy på scenen fremover. Dette skal du bare ta som et puff videre i livet, sa juryformann Svein Sturla Hungnes til Elisabeth.


Det var god stemning under tirsdagens sending av Drømmerollen på NRK, én av jentene fikk til og med beskjed om at hun kunne bli supermodell.


- Det er ikke så farlig om du ikke vinner det her, for da kan du satse på en karriere som supermodell, sa juryformann Svein Sturla Hungnes til Bibbi etter at hun hadde fremført "Take me or leave me" fra Rent.


Og at juryen var i godt humør tirsdag var det ingen tvil om, de hadde positive tilbakemeldinger til alle jentene. Men til slutt ble det altså Elisabeth som ble stemt hjem av TV-seerne, men hun var ikke skuffet.


- Nei, jeg har lært kjempemasse av å være med, sa hun til Mubashir.


Dette fremførte jentene tirsdag:


Elisabeth: "Aquarius" fra Hair.


- Du synger veldig fint. Jeg skulle ønske at du fomidlet den mørke siden av stykket litt mer. Du har en fantastisk stemme, jeg elsker stemmen din. Du må bruke kroppen din litt mer, var noen av kommentarene dommerne hadde til Elisabeth.


Ingeborg: "My Body" fra The Life.


- Det så ut som om du hadde solgt kroppen din før, dette kunne du! Du sang kjempebra. Du leverte varene og sant veldig bra. Helheten var bra, men jeg savnet at du fullførte bevegelsene helt ut. Bruk magen, sa de tre dommerne til Ingeborg etter hennes opptreden.


Silje: "I Don't how to love him" fra Jesus Christ Superstar.


- Du har en vanvittig flott dynamikk. Selv om du står stille, så kan man se at du er en fantastisk bra danser. Du har en vakker og varm stemme. Du formidler sangen bra. Veldig ålreit å se deg litt nedpå, var dommernes tilbakemelding til Silje.


Bibbi: "Take me or leave me" fra Rent.


- Veldig bra. Bevegelsene dine er kjempeflotte. Dette synes jeg var veldig veldig tøft. Du har en stemme med personlighet.


Heidi: "Sparkling Diamonds" fra Moulin Rouge.


- Helt fantastisk, helt topp! Det finnes ikke ord for hvor bra du er. Det ser ut som om du har gjort dette siden du var to år. Du er virkelig en diamant. Fantastisk, sa dommerne til Heidi, som definitivt fikk kveldens beste tilbakemeldinger.