Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Drømmen om barn satt på vent

- Det blir for mye, innrømmer paret.

DOBBELT OPP: Bahareh Letnes og Per Sandberg er nå både kjærester og businesspartnere. Det gjør at drømmen om barn er blitt satt på vent. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DOBBELT OPP: Bahareh Letnes og Per Sandberg er nå både kjærester og businesspartnere. Det gjør at drømmen om barn er blitt satt på vent. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Mens pandemien herjet som verst, realiserte tidligere Frp-politiker Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (32) drømmen om å åpne en bar.

Siden den gang har prosjektene ballet på seg, og for tiden driver paret hotell og bar i Halden. Over en lang periode har kameraene fulgt Sandberg og Letnes tett, noe som har resultert i TV-serien «Per & Baharehs Grand Hotel».

Da Se og Hør møtte paret, som nå også er businesspartnere, under premieren for serien, kunne de fortelle at de begge var nervøse for hva som ender opp på skjermen.

- Vi må bare stå for det, vi har vært oss selv og det har ikke vært noe skuespill. Har det vært drama, så har det vært drama. Er vi forbanna, så er vi forbanna. Så alt kommer med, og det gjenspeiler hva vi har vært gjennom, og at vi har jobbet hardt. Jeg er ikke redd, men rimelig skeptisk, sa blant annet Sandberg til Se og Hør.

BAR: Per Sandberg og Bahareh Letnes har åpnet bar i Halden, og vi var med på åpningen. Vis mer

Har ønsket barn

Som 63-åringen selv påpeker holder verken han eller Letnes tilbake når det kommer til det å skulle dele fra privatlivet. Tidligere har de vært svært åpne om at de ønsker om å få barn, og Letnes har også ytret seg om at hun kunne tenkt seg å bli fostermor.

Da 32-åringen først kom til Norge ble hun selv plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, uttalte hun den gang.

Nå ser det derimot ut til at paret har hendende fulle med å drive hotell og bar på fulltid.

ÅPNER OPP: Da Synnøve Skarbø og programmet hennes «Synnøve rydder opp - Kjendis» besøker Per Sandberg og Bahareh Letnes, viser Sandberg stolt fram undertøysskuffen. Video: Dplay / TVNorge Vis mer

- Det blir for mye

Til Se og Hør forteller nemlig Letnes at hun er takknemlig for at hun ikke har noen andre enn seg selv å tenke på for øyeblikket.

- Noen ganger tenker jeg «takk gud, for at jeg ikke har barn». Jeg er tante til fire barn her i Norge, og hver gang jeg er hos søsteren min så tenker jeg «stakkars deg». Det å ha fire barn er nesten like mye jobb som å eie fire selskap, ler hun.

Likevel kan fulltidsjobben til tider føles som et barn som må passes på.

- Jeg har ikke tenkt på det i det siste. Det blir for mye. Barnet mitt er Grand Hotel, sier Letnes, før Sandberg skyter inn:

- Og jeg er støttekontakten!, til latter fra dem begge.

LES OGSÅ: Vrakes fra skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer