Drømmen går i oppfyllelse

Endelig skal Ellen DeGeneres få sin Portia de Rossi.

KLARE: - Etter mye prat og mye hinting, konfronterte Portia henne, forteller en kilde om Ellen DeGeneres og Portia de Rossis kommende bryllup. Foto: Stella Pictures
KLARE: - Etter mye prat og mye hinting, konfronterte Portia henne, forteller en kilde om Ellen DeGeneres og Portia de Rossis kommende bryllup. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ikke bare planlegger Ellen DeGeneres (48) og Portia de Rossi (33) barn, nå skal de også gifte seg!

For like etter at Ellen gikk av scenen under årets Oscar-show, var det en utålmodig Portia som spurte om det ikke snart var på tide å smis i Hymens lenker. De to har nemlig pratet lenge om en romantisk sommerbryllup, men det har bare blitt med snakket - selv om Ellen ofte har pratet om at de Rossi er kvinnen i hennes liv!

- Portia krevde at Ellen giftet seg med henne. Etter mye prat og mye hinting, konfronterte hun henne, sier en kilde til National Enquirer.

Ifølge Femalefirst planlegger superparet en stille seremoni sammen med venner og familie hjemme i California - og ryktene skal ha det til at selveste Elton John skal spille!

- Ellens ferie starter i begynnelsen av mai, og varer frem til august, forteller kilden. - Det gir henne god tid sammen med bruden.

- De diskuterer fremdeles hvor de skal på bryllupsreise, men Portia har nevnt at hun egentlig bare vil kose seg hjemme.

Ellen gjør for tiden stor suksess i talkshowet "The Ellen DeGeneres Show", men ser nå frem til en velfortjent ferie og et garantert stjernespekket bryllup.

- Ellen er veldig lykkelig. Alle drømmene hennes går i oppfyllelse, avslutter kilden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer