Drømmen er to barn

19-åringen ønsker seg den perfekte kjæreste, et stort hus på landet og to barn.

OMSVERMET: - Jeg er nok mest en kjærestetype, innrømmer Sandra Lyng Haugen. At Mosjøen-jenta er ettertraktet er det ingen tvil om... Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
OMSVERMET: - Jeg er nok mest en kjærestetype, innrømmer Sandra Lyng Haugen. At Mosjøen-jenta er ettertraktet er det ingen tvil om... Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åpenhjertig programlederdebutant
Sandra Lyng Haugen ble rikskjendis da hun deltok i Idol for to år siden. Fredag 22. mars steppet 19-åringen inn for Solveig Kloppen, som er i mammapermisjon, og debuterte som programleder for samme program.


- Det var først og fremst gøy å stå der uten frykten for å ryke ut. Men det var også fælt å måtte si hvem som skulle ryke ut fra sendingen, forteller Sandra til Se og Hør. Hun er godt fornøyd med programlederdebuten, og forteller samtidig at Idol har vært viktig for henne på flere måter.


- Det har åpnet mange dører, og jeg er veldig takknemlig for alle som stemte på meg den gangen. Jeg hadde aldri fått disse muligheten uten Idol.


Sandra er for tiden i studio, og selv om hun ikke har lyst til å si noe mer om den saken foreløpig, avslører hun at hun fortsatt synger på norsk. Men 19-åringen fra Mosjøen har flere planer for fremtiden og har allerede begynt å drømme ti år frem i tid.


- Da har jeg samboer, et stort hus, og hvis jeg finner drømmetypen, er jeg kanskje gift. Og så jobber jeg med musikk, forteller søte Sandra, som også en dag håper å bli mor til en gutt og en jente.


Sandra ville ikke kommentere sin nåværende sivile status, men legger ikke skjul på at hun trives best med kjæreste.


- Jeg er nok mest en kjærestetype. Er man singel, flyr man mye på byen, men det eneste man gjør er jo å lete etter den perfekte. Finner man en som er perfekt, er det jo ingenting som er bedre enn det. Ingen vil vel sove alene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer