Drømmehytta snart ferdig

Vi lager drømmehytta for kreftsyke barn. Stadig nye sponsorer trår til!

DRØMMEHYTTE: Verdien på krefthytta er opp mot 20 millioner kroner. Prinsesse Ragnhild, Se og Hør, sponsorer og innsamlede midler står bak krafttaket.
DRØMMEHYTTE: Verdien på krefthytta er opp mot 20 millioner kroner. Prinsesse Ragnhild, Se og Hør, sponsorer og innsamlede midler står bak krafttaket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Snart er hytta ferdig!

De siste årene har "Se og Hør-fondet for kreftsyke barn" samlet inn millioner av kroner. Nå bygges en splitter ny familiehytta for kreftsyke barn på Geilo.

- Lørdag 25. oktober er det klart for stor, kongelig åpning. Prinsesse Ragnhild kommer, og det gjør også Grete Waitz. I disse dager legges siste hånd på verket, sier Odd J. Nelvik. Den tidligere sjefredaktøren i Se og Hør har det siste året brukt mye tid på å få ferdig krefthytta.

Ole Einar Bjørndalen, Grete Waitz, prinsesse Ragnhild og hennes ektemann Erling Lorentzen har engasjert seg i arbeidet med den nye hytta på Geilo. Den romslige hytta har mange sengeplasser med plass til familie og venner, og det er kort avstand til sentrum, alpinbakkene og det store aktivitetstilbudet på Geilo.

- Det blir en fantastisk hytte, med åtte soverom og seks bad. Det siste nå er at møbelkjeden Living stiller opp som sponsor og leverer møbler til hytta, forteller Nelvik. Han kan med rette være stolt  av hytta som skal stilles til rådighet for kreftsyke barn med familie.

- Å skape håp betyr alt. Vi har som de fleste opplevd kreft i familien og vår nære vennekrets. Når sykdommen rammer barn, føles det ekstra vondt. Derfor synes vi det er spesielt hyggelig å bidra, sier Erling Lorentzen til Se og Hør. De er blant de største bidragsyterne til den nye hytta.
 
Men også VM-helten Ole Einar Bjørndalen har vært engasjert i arbeidet for kreftsyke barn. Sammen med Se og Hørs sjefredaktør Odd J. Nelvik gikk han til Nordpolen i 2006, og de samlet inn penger for hver kilometer de gikk.

- Nå er byggingen av hytta i full gang og den innvies i august. Entreprenører og lokale samarbeidspartnere har lagt ned et fantastisk arbeid. Mye av arbeidet er gjennomført uten at de har tatt seg betalt. Jeg har aldri opplevd maken, sier Se og Hør-sjef Nelvik imponert.

- Uten hjelp fra Norges ledende entreprenørselskap Veidekke, hadde det aldri vært mulig å sette opp hytta. Da jeg ringte konsernsjef Terje R. Venold og konserndirektør kommunikasjon Kai Krüger Henriksen gikk det bare noen minutter før vi fikk svar. "Ja, dette vil vi være med på!" En utrolig positiv holdning, sier Nelvik.

- Det å kunne gi kreftsyke barn og deres familier er pustehull, gjør godt for oss alle. Derfor har dette vært ekstra hyggelig, sier han.

Du kan også hjelpe
Bli med å hjelpe kreftsyke barn. Se og Hør-fondets midler skal især brukes til trivselstiltak for barna. Send ditt bidrag til Se og Hør-fondet for kreftsyke barn, Postboks 1164 Sentrum, 0107 Oslo, og bli med i hjelpearbeidet.
Kontonr. 8101 85 13293
 

Les mer om de som har bidratt til å reise drømmehytta for kreftsyke barn:

Veidekke

VVS Miljø AS Gol

YIT

Bautas

Montér

Vestlia Resort

Living 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer