Rob Kardashian og Blac Chyna samarbeider om datteren Dream:

Drømmefeiring med Dream Kardashian

Rob Kardashian feiret sin første nasjonaldag som pappa i det våte element.

BADEGLEDE: Vesle Dream så ut til å storkose seg sammen med pappa Rob i bassenget på den amerikanske nasjonaldagen. Foto: Instagram
BADEGLEDE: Vesle Dream så ut til å storkose seg sammen med pappa Rob i bassenget på den amerikanske nasjonaldagen. Foto: Instagram Vis mer

(Seoghør.no): Rob Kardashian (30) - kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians» - har hatt en tøff tid etter at han ble pappa til datteren Dream for åtte måneder siden.

Spesielt har forholdet til Dreams mamma Blac Chyna (29) vært. Paret har kranglet åpenlyst offentlig og funnet tilbake til hverandre flere ganger, men det er ingen tvil om at Rob er glad i sin lille datter.

Lekte i bassenget

Det viste han også til gagns da han tirsdag 4. juli feiret den amerikanske nasjonaldagen med å ta med sitt lille sjarmtroll på badetur i svømmebassenget.

Happy 4th ! Everyone be safe !!! LOVE 💙💙

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Iført en svart t-skjorte plasket han og lekte med Dream på grunnen.

Senere la den stolte pappaen ut flere bilder fra badeturen på sin Instagram-siden.

«Happy 4th» og «Babbbby girl» skrev han under to av bildene.

Happy 4th‼️

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Under badeturen fikk Dream også leke ombord på en enhjørningformet luftmadrass.

Og den lille jenta strålte om kapp med sola, da hun sparket med beina foran sin berømte pappa.

🦄🇺🇸‼️

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Bitter strid med Kardashian-familien

Rob Kardashian og Blac Chyna gjorde det slutt i vinter, og siden den gang skal Blac ha ligget i en bitter strid med den verdensberømte «Keeping Up With the Kardashians»-familien.

Eksparet skal blant annet ha kranglet om hvem som skal ha foreldreretten for datteren, men nylig begynte ryktene å svirre om at duoen er i ferd med å finne tilbake til hverandre.

I juni skapte Blac Chyna overskrifter da hun dukket opp på rød løper kort tid etter at hun hadde vært innblandet i en bilulykke.

ANSTRENGT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et stormfullt forhold. Foto: NTB Scanpix
ANSTRENGT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et stormfullt forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Keeping up with the Kardashians»-profilen ble påkjørt bakfra mens hun kjørte sin hvite Rolls Royce i Studio City i California i 2.30-tiden, ifølge TMZ.

Imidlertid var ikke 29-åringen alvorlig skadet, og hun slapp fra hendelsen uten å måtte fraktes til sykehus.

TV-stjernen ble plukket opp og kjørt fra stedet i en annen bil, mens den andre sjåføren angivelig ble anholdt av politiet. Ifølge TMZ var det mistanke om at sjåføren hadde kjørt i beruset tilstand, men det er ikke kjent om vedkommende ble arrestert for fyllekjøring.

Både Blac og luksusbilen hennes kom relativt uskadet fra påkjørselen, og 29-åringen beviste senere samme døgn at hun ikke lot ulykken vippe henne av pinnen.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

Allerede lørdag kveld var hun nemlig tilbake i rampelyset etter den dramatiske natten, da hun kastet glans over en fest i regi av herremagasinet Maxim.

På den røde løperen viste hun hud i en dristig, sort blondekreasjon, stylet med en stor hatt og høye sko.

LES OGSÅ: Rob og Chyna gjenforent på farsdagen