Serena Williams:

- Dro til Italia fordi Serena ville ha italiensk til middag

Serena Williams og ektemannen sjokkerer i sosiale medier.

RASK TUR: Serena Williams og ektemannen Alexis Ohanian dro en rask tur til Italia for en helt spesiell grunn. Her var ekteparet i bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry i mai. Foto: NTB Scanpix
RASK TUR: Serena Williams og ektemannen Alexis Ohanian dro en rask tur til Italia for en helt spesiell grunn. Her var ekteparet i bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske tennisstjerna Serena Williams (36) deler flittig bilder i sosiale medier fra privatlivet, til fansens store begeistring.

I fjor giftet hun seg med ektemannen Alexis Ohanian (35) og samme år fikk de datteren Alexis Olympia (ti måneder).

Til tross for at stjernen antakelig er opptatt både med sin lille øyensten og med tenniskarrieren, later mye til at hun og ektemannen likevel får god kvalitetstid sammen.

- Ville ha italiensk mat

I helgen overrasket nemlig ekteparet stort ved å reise til Venezia i Italia. Men det er ikke turen i seg selv som får fansen til å sperre opp øynene. Ektemannen til Serena har nemlig delt flere bilder av paret i Venezia, og den påfølgende teksten får fansen til å le.

Om man leser bildeteksten bokstavelig, kan det nemlig virke som at paret dro til Italia bare fordi Serena hadde lyst på italiensk mat.

She wanted Italian for dinner, so...

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

- Hun hadde lyst på italiensk til middag, så ..., skriver han under bildene hvor han på geo-taggen har lagt inn nettopp den italienske kjærlighetsbyen.

Bildene har i skrivende stund fått nesten 71 000 likerklikk, i tillegg til mange kommentarer fra flere som er misunnelige på det berømte paret.

Gift i hemmelighet

De to turtelduene overrasket en hel verden da de i all hemmelighet giftet seg i november. Serena og Alexis ble smidd i hymens lenker i New Orleans, og ga hverandre sine «ja» på byens kunstsenter for samtidskunst.

En rekke celebre gjester overvar begivenheten, blant andre Beyoncé, Kim Kardashian, Eva Longoria og ektemannen José Bastón, samt Serenas tenniskollega Caroline Wozniacki og hennes forlovede, basketballspiller David Lee.

Det stjernespekkede bryllupet gikk av stabelen knappe tre måneder etter at paret kunne juble over å ha blitt foreldre for første gang, da datteren Alexis Olympia kom til verden.

De nygifte og den gang relativt nybakte foreldrene, hadde vært forlovet siden desember 2016.

Saken fortsetter nedenfor.

Første skritt

Etter at tennisstjernen ble mor, har hun ved flere anledninger delt bilder av datteren på sosiale medier, både på sin egen konto og på en konto som er opprettet i det lille sjarmtrollets navn.

Men som profesjonell tennisspiller vier hun mye av sin tid til nettopp idretten. Det fikk hun virkelig kjenne på tidligere denne måneden, da datteren overrasket stort.

På Twitter har tennisstjernen delt en personlig beskjed om at hun gikk glipp av datterens aller første skritt.

- Hun tok sine første skritt, og jeg var på trening og gikk glipp av det. Jeg gråt, skriver hun.

På kort tid gikk innlegget til Serena som en farsott i sosiale medier, der flere fans trøstet den verdensberømte tennisstjernen.

- Hun gikk glipp av deg vinne 23 Grand Slam-titler, men hun vil likevel vite at du er den beste tennisspilleren gjennom tidene, skrev én fan, mens en annen kommenterte:

- Du kommer til å få tusenvis av magiske øyeblikk med henne. Ikke vær bekymret.

LES OGSÅ: Dro på stranden «rett» etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer