Dro på trening med bag til 40.000

Hollywood-stjernen Ashley Tisdale legger ikke sine svette klær i hvilken som helst veske.

SEOGHØR.NO: Det å ta seg en tur på treningsstudioet, innebærer gjerne svetting og sliting.

Men allerede da hun var på vei til en treningstime i West Hollywood mandag, fikk nok skuespiller Ashley Tisdale (29) moteinteresserte skuelystne til å svette.

«High School Musical»-stjernen ble nemlig fotografert bærende på en treningsbag av det ekstremt eksklusive slaget - en flerfarget bag fra motehuset Givenchy, til en verdi av over 39.000 kroner, ifølge Daily Mail.

29-åringen, som giftet seg med forloveden og musikeren Christopher French i fjor, hadde et godt grep om håndtakene på den stilige, men rådyre designervesken.

Saken fortsetter under bildet.

NY FAVORITT: 29-åringen hadde også med seg Givenchy-vesken på trening torsdag forrige uke.  Foto: Stella Pictures
NY FAVORITT: 29-åringen hadde også med seg Givenchy-vesken på trening torsdag forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tilsynelatende er Givenchy-bagen blitt et favorittilbehør når Ashley skal på trening. Torsdag forrige uke ble hun også fotografert med bagen på armen på vei til en terningsøkt.

Den treningsglade stjernen, som feiret utdrikningslaget sitt i bikini, har tidligere fortalt på Twitter at hun trener kickboxing.

Dette er for øvrig ikke den første designervesken den «Buzzy's»-aktuelle TV-stjernen har lagt sin elsk på. Tidligere har hun oppbevart treningstøyet sitt i dyre vesker fra motehus som Louis Vuitton, Balenciaga - og Givenchy.

Gi din mening om den eksklusive treningstrenden nederst i saken!

DYR SMAK: Ashley Tisdale på vei fra trening i 2009, 2010 og 2011, med designervesker fra henholdsvis Givenchy, Louis Vuitton og Balenciaga. 29-åringen har opprettholdt gtreningsrutinene også etter at hun giftet seg med Christopher French (t.h).  Foto: All Over Press
DYR SMAK: Ashley Tisdale på vei fra trening i 2009, 2010 og 2011, med designervesker fra henholdsvis Givenchy, Louis Vuitton og Balenciaga. 29-åringen har opprettholdt gtreningsrutinene også etter at hun giftet seg med Christopher French (t.h). Foto: All Over Press Vis mer

Hva synes du om å bruke designervesker som treningsbag? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Han fridde på ferie i Karibien

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.