Jørgine Massa Vasstrand:

Dro på stranda «rett» etter fødselen

Bloggeren fikk en deilig start på livet som trebarnsmor.

TREBARNSMOR: Så godt som rett etter fødselen var Jørgine Massa Vasstrand tilbake til hverdagen. Foto: TV 2
TREBARNSMOR: Så godt som rett etter fødselen var Jørgine Massa Vasstrand tilbake til hverdagen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp uke siden ble bloggeren og «Bloggerne»-profil Jørgine Massa Vasstrand (29) mor for tredje gang, da hun og ektemannen Morten Sundli (28) ble foreldre til lille Milano.

Gjennom hele svangerskapet har Jørgine, som går under bloggnavnet «Funkygine», imponert i sosiale medier med intens trening, og hun var tilsynelatende i strålende form hele veien.

På stranda

Også etter fødselen imponerer bloggeren.

Allerede dagen etter at den lille gutten kom til verden, tok hun nemlig med seg familien på stranda.

Til Se og Hør forteller Jørgine at det har vært en perfekt start på familielivet.

- Vi valgte å reise hjem fra sykehushotellet en dag etter fødselen. Det hadde vært kjedelig å sitte inne i finværet, sier hun.

- Vi hadde leiligheten full av familie som er på besøk i forbindelse med fødselen, så vi hadde mer lyst til å henge med dem enn å sitte på det kokvarme rommet på Ullevål, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

SPREKE: Jørgine og ektemannen Morten på stranda med lille Milano. Morten driver med akrobatikk i bakgrunnen. Foto: Privat
SPREKE: Jørgine og ektemannen Morten på stranda med lille Milano. Morten driver med akrobatikk i bakgrunnen. Foto: Privat Vis mer

Også den ferske babyen fikk bli med resten av familien på stranda. Den nybakte trebarnsmoren påpeker imidlertid at han ikke badet.

- Milano fikk sin første utflukt i vogn sammen med oss, besteforeldre og onkler. Ingen bading på meg og minstemann, men de andre fikk kjølt seg ned i elva. Vi koste oss derimot med amming i skyggen.

- Med andre ord, en ganske nydelig start på livet som trebarnsforeldre, legger hun til.

KJÆRLIGHET: Milano er Mortens første barn. Foto: Privat
KJÆRLIGHET: Milano er Mortens første barn. Foto: Privat Vis mer

Avslørte navnet

En drøy uke på overtid kom den lille gutten til verden på Ullevål sykehus i Oslo, ifølge Gudbrandsdølen Dagningen. Den nervepirrende ventetiden har treningsbloggeren delt aktivt med sine følgere i sosiale medier.

Der ble også navnevalg hyppig diskutert, hvor det kan late til at navnet Milano er det som har havnet i god jord hos familien og Jørgine.

- Vi svever i en heftig og altoppslukende lykkerus, og jeg har ikke hatt anelse om hvor mobilen min har vært de siste par dagene. Jeg ser nå at nyheten allerede har blitt delt i ulike nettaviser og sosiale medier. Til og med navnet kommer frem i noen artikler… og vi som trodde vi skulle få fortelle det selv, skrev hun på bloggen.

Til Se og Hør fortalte treningsbloggeren at alt sto fint til med henne og det nye familiemedlemmet etter at nyheten ble kjent.

- Alt har gått veldig fint og vi nyter det lille nurket vårt.

Forever💕

A post shared by Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine) on

Var redd

Før fødselen ga den nybakte trebarnsmoren ofte uttrykk for at hun gledet seg til familieforøkelsen. Men samtidig har hun også vært redd for at det skulle oppstå komplikasjoner.

Da sønnen Sokrates kom til verden for fem år siden gikk nemlig treningsbloggeren gjennom en svært traumatisk hendelse.

- Det var kun en time etter fødselen og jeg lå og ammet Sokrates. Jeg hadde fått epidural, og hadde ingen følelser i beina. Men plutselig kjente jeg at det hadde blitt vått i sengen, og da jeg løftet opp dyna var det enorme mengder med blod som var der, fortalte Jørgine til Se og Hør i april.

Kort tid etter ble rommet hennes fylt med overleger, anestesileger og jordmødre, og det var ingen tvil om at situasjonen var alvorlig.

Saken fortsetter nedenfor.

Forever💕

A post shared by Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine) on

That’s just to much😭💙

A post shared by Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine) on

- De rakk ikke å informere meg om hva som skjedde, så jeg skjønte ingenting. Jeg så at de fylte blodet mitt over i poser, og jeg fikk senere vite at grunnen til det var for at de skulle kunne veie hvor mye blod jeg mistet.

I etterkant ble 29-åringen informert om at hun hadde mistet hele to liter blod. På grunn av den store mengden ble det den gang stilt spørsmål om hun trengte blodoverføring. Heldigvis gikk blodprosenten tilbake til normalen etter noen måneder.

Det var i fjor sommer at Jørgine giftet seg med den flotte fotballspilleren, og i TV 2-serien «Bloggerne», samt på sosiale medier, har Jørgine delt flittig fra livet sitt som nygift og småbarnsmor.

LES OGSÅ: Bestakk datteren under fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer