<strong>DROPPET PÅSKEFJELLET:</strong> Tone og Aksel valgte sol og strand i Thailand denne påsken. Foto: Stella Pictures
DROPPET PÅSKEFJELLET: Tone og Aksel valgte sol og strand i Thailand denne påsken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dro på skjermet luksusferie

Tone og Aksel sikret seg mot snikfotografer under den eksotiske ferien.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tome Damli Aaberge (23) og Aksel Hennie (35) har tilbrakt påskeferien i ufattelig luksus ved Wanakarn Beach Resort & Spa i Phuket i Thailand, skriver Her og Nå.

«Eg e «ute av drift» og dagen, kun fordi eg e på ferie, og har valgt å legge «det meste» att heime. Sjøl mobilen e svært lite i bruk, og det e fantastisk digg», skrev Tone på bloggen sin den 17. april.

Tone og Aksel er vant til å bli fotografert overalt hvor de går, og det var kanskje derfor de valgte den eksklusive resorten som er 100 prosent privat.

Luksusparadiset Wanakarn er nemlig svært opptatt av å sikre sine celebre gjesters privatliv. Egne vakter finnes både på land og til vanns, slik at ingen uvedkommende kan komme inn og fotografere dem, skriver ukebladet.

Også Hollywoodstjernene velger ferieplassen på grunn av dens diskresjon, og nylig skal blant annet Brad Pitt ha feriert ved resorten.

Etter oppholdet på Wanakarn, tok Tone og Aksel ifølge Her og Nå fly til Bangkok, og reiste videre til Paradee Resort på Koh Samet. Også denne resporten er 100 prosent privat med egne vakter overalt. Tidligere har både Matt Damon, samt kong Carl Gustaf og dronning Silvia feriert der.

Og Tone vet viktigheten av å få være i fred på solferie. I 2007 opplevde popstjernen nemlig at snikbilder av henne toppløs ble lagt ut på nettet etter en solferie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot egen Tone-kritikk   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer