Dro på sex-fest med ukjent dame

Men Paradise-Petter levner ikke ikke nett-sjekkerne mye håp...

GLAD I EN FEST: Petter Pilgaard har gjort seg sterkt bemerket i "Paradise Hotel" og legger ikke skjul på at han også foretrekker å møte damer på byen framfor å prate med dem på internett. Foto: TV3
GLAD I EN FEST: Petter Pilgaard har gjort seg sterkt bemerket i "Paradise Hotel" og legger ikke skjul på at han også foretrekker å møte damer på byen framfor å prate med dem på internett. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Paradise Hotel-deltageren Petter Pilgaard (29) har blitt en populær skikkelse i TV3s skandaleombruste realityserie. I ukens Se og Hør viser han seg frem på Sydentur med Paradise-kollega Nanna Dahlen.

Og den festglade og spøkefulle investeringsrådgiveren har også blitt en hit blant kvinnelige seere. Daglig mottar han hundrevis av meldinger og indirekte forespørsler om en hyrdestund.

Til Se og Hør Weekend sier Petter at han en gang har sagt ja til å bli med en ukjent jente på sex-fest...

Men de kvinnelige beundrerne som nå tar kontakt på internett må gå skuffet hjem.

- Jeg kan jo ikke være i et forhold nå, hehe. Jeg får jo mye forespørsler på Facebook og sånn, men de lar jeg være. Jeg er en sosial person og bruker ikke nettet til å lete etter dame, har Petter tidligere sagt til Seher.no.
 
I tillegg til å bli overstrømmet med frekke tilbud, har også Petter vært omringet av rykter om at han er blitt sammen med "Paradise Hotel"-kollegaen Ida Gran (21).

- Jeg skjønner ikke hvor dette kommer fra. Jeg har fått masse henvendelser på Facebook og til og med på gata, hvor folk spør meg om jeg er sammen med Ida. Det er jo bare tull, vi har ikke sett hverandre etter innspillingen, bortsett fra på premierefesten, sa han i går til Seher.no.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Petter avviser ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer