SOL OG SOMMER: Justin og Jennifer elsker å pleie kjærligheten på romantiske ferieturer, og i forrige uke dro paret til eksotiske Bora Bora i Stillehavet. Dette er fra Mexico-ferien de hadde i romjulen. Foto: Stella Pictures
SOL OG SOMMER: Justin og Jennifer elsker å pleie kjærligheten på romantiske ferieturer, og i forrige uke dro paret til eksotiske Bora Bora i Stillehavet. Dette er fra Mexico-ferien de hadde i romjulen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dro på romantisk kjærlighetsferie

Jennifer Aniston og Justin Theroux haster ikke med å bli smidd i hymens lenker.

SEOGHØR.NO: Til tross for at det er to år siden Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (45) og skuespillerkjæresten Justin Theroux (43) forlovet seg, har de ikke hatt noe hastverk med å arrangere bryllup.

Paret har prioritert karriere, og er begge travelt opptatt på hver sin kant med filminnspilling og reklamejobbing. Jennifer promoterer nemlig den økologiske skjønnhetsproduktserien Aveeno, i tillegg til sin egen hårpleieserie Living Proof.

Justin Theroux på sin side har spilt inn sesong to av HBO-serien «The Leftovers».

Men i forrige uke bestemte kjendisparet seg for å pakke koffertene, og dra på romantisk kjærlighetsferie til den eksotiske øya Bora Bora i Stillehavet.

- De dro på den romantiske ferien for å feire sitt toårsjubileum, og for å feire Justins bursdag. Det er første gang de ferierer på Bora Bora, og de var veldig spent på turen, forteller en kilde nær paret til nettstedet People.

Derfor utsatte de bryllupet:

Theroux fylte 43 år 10. august.

Justin og Jennifer forlovet seg i august 2012, etter å ha vært kjærester i over et år. Den tidligere «Friends»-stjernen har tidligere åpnet opp om hvor heldig hun er:

- Ja, jeg er veldig lykkelig. Jeg er ekstremt heldig, og jeg er ekstremt lykkelig.

I tillegg til å promotere hår- og hudpleieseriene har Jennifer også fått tid til å bryne seg på det hun kan best - nemlig å stå foran kamera. I september er hun aktuell med filmene «Cake» og «She's Funny That Way».

Kilden forteller videre til nettstedet at paret fremdeles er like forelsket i hverandre:

- Til tross for at de har vært forlovet i to år er de fremdeles svært lykkelige. Jen er bare glad for at hun har Justin å dele livet sitt med.

Slik ser Jennifer ut uten sminke:

Siden forlovelsen har også graviditetrykter svirret rundt 45-åringen, og flere har hevdet at hun både har vært svanger én og to ganger. Spesielt da hun dukket opp med en antydning til kul på magen under en premiere i Los Angeles i august i fjor, gikk det hett for seg på ryktebørsen.

Men under et live-intervju på det australske TV-showet «The Kyle and Jackie O Show» tidligere i sommer benektet hun ryktene:

- Jeg har lagt på meg litt. Det føles litt som om gravidspørsmålet og spekulasjonene er litt slitt ut.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston avslørte trivselsvekten