Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Dro på romantisk helgetur sammen

Ny rykteflom rundt ekskjærestene etter at de tilbrakte flere dager utenbys i hverandres selskap.

GJENFORENT?: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods hotteste par fra 2002 til 2004. Nå spekuleres det på om stjernene har funnet sammen igjen. Her avbildet i 2002. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
GJENFORENT?: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods hotteste par fra 2002 til 2004. Nå spekuleres det på om stjernene har funnet sammen igjen. Her avbildet i 2002. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

I april kom nyheten om at Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriquez (45) hadde brutt forlovelsen og gjort det slutt etter fire år som par.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», fortalte duoen da i en pressemelding, ifølge People.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Kort tid etter bruddet meldte Fox News at Lopez hadde truffet en annen profilert Hollywood-stjerne, nærmere bestemt eks-kjæresten Ben Affleck (48), flere ganger etter at hun og Rodriguez hadde gått hver til sitt.

Lopez og Affleck var kjærester i to år og de rakk også å forlove seg før det ble slutt i 2004. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

EKSPAR: Superstjernene Jennifer Lopez og Ben Affleck holdt sammen i to år før de skilte lag. Etter skilsmisser og brudd på hver sin kant, ser det ut til at «Bennifer» nå treffes igjen. Her avbildet i 2003. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
EKSPAR: Superstjernene Jennifer Lopez og Ben Affleck holdt sammen i to år før de skilte lag. Etter skilsmisser og brudd på hver sin kant, ser det ut til at «Bennifer» nå treffes igjen. Her avbildet i 2003. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Duoen skal ha møtt hverandre tre ganger i Los Angeles etter at 51-åringen ble singel, men TMZ hevdet tidligere denne måneden at treffene mellom dem ikke skal ha vært av det romantiske slaget.

- Jennifer er lykkelig

Nå skal derimot eksene ha tilbrakt tid sammen igjen. Denne gangen i Montana. Mandag denne uken meldte flere utenlandske medier at det muligens likevel er noe på gang mellom dem.

«17 år etter bruddet ble Ben Affleck og Jennifer Lopez sett på en romantisk helgetur til et luksusresort i Montana», skrev Daily Mail, som også delte bilder av duoen kjørende i bil.

E! News hevdet at paret ferierte på eksklusive Yellowstone Club i Montana i nærmere én uke.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

- De var alene. Bare de to, fortalte en kilde til nettstedet, som også skrev at paret har gått fra å være vennlige ekskjærester til noe mer.

People meldte at Lopez og Affleck ankom LA i et privatfly lørdag etter turen.

- Jennifer tilbrakte flere dager ute av byen sammen med Ben. De har et sterkt bånd. Det har vært kjapt og intenst, men Jennifer er lykkelig, sa en kilde til nettstedet.

En kilde overfor TMZ mente eksene så «veldig ut som et par». Kjendisnettstedet hevdet også at paret skal ha dratt til Lopez' hjem i Bel-Air etter fjellturen.

Ville fått sparken

I to år holdt altså «Bennifer» sammen. De var kjapt ute med å forlove seg, og planla drømmebryllupet som skulle finne sted i 2003. Bryllupet ble det derimot aldri noe av. Bare få dager før de skulle gi hverandre sine ja, avlyste de nemlig den store dagen. Året etter kom sjokknyheten om at de hadde gått hver til sitt.

Tidligere i år lettet Affleck på sløret om forholdet til Lopez og den massive mediedekningen som fulgte med. Det gjorde han i en episode av podkasten «The Hollywood Reporter's 'Awards Chatter'», ifølge People.

BRØT FORLOVELSEN: Jennifer Lopez og Ben Affleck skulle opprinnelig gifte seg i 2003, men dette ble aldri noe av. Her i 2002. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
BRØT FORLOVELSEN: Jennifer Lopez og Ben Affleck skulle opprinnelig gifte seg i 2003, men dette ble aldri noe av. Her i 2002. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

- Folk var så fuckings slemme mot henne - sexistiske og rasistiske. Stygg, ondskapsfull dritt ble skrevet om henne på måter som at hvis du hadde skrevet det nå, ville du bokstavelig talt bli sparket, fortalte Affleck om måten Lopez ble behandlet på da de var et par.

Videre sa 48-åringen at det virker som at Lopez først i dag har blitt belønnet og respektert for jobben hun gjør, hvor hun kommer fra og hva hun har oppnådd. Dette mener han er høyst på tide.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg vil si at du har en bedre sjanse når du kommer fra Bronx til å ende opp som høyesterettsdommer Sonia Sotomayor, enn du har for å oppnå Jennifer Lopez' karriere og være på det stedet hun er i dag, 50 år gammel, fortsatte han.

- Det var sykt

Jennifer Lopez har også selv åpnet seg om forholdet til Ben Affleck. I et intervju med InStyle i 2018, fortalte hun blant annet om hvor vanskelig det hadde vært å date ham.

- Det var sykt. I dag kan jeg i hvert fall vise litt hvem jeg er. Den gang trodde man på alt man leste på forsiden av en tabloidavis. Mange ganger var det usant, i det minste var det bare en tredjedel av det som var sant, fortalte hun ærlig.

POPULÆRE: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods største stjernepar på tidlig 2000-tallet. Her i 2003. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB
POPULÆRE: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods største stjernepar på tidlig 2000-tallet. Her i 2003. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB Vis mer

Også Affleck har uttalt seg om hvordan pressen skal ha jaktet etter overskrifter om paret.

- Jeg endte opp i den uheldige posisjonen at jeg var i et forhold der mediene hovedsakelig løy og fant på ting om oss bare for å selge blader og aviser, og det måtte jeg til gjengjeld betale en pris for, har han sagt.

LES OGSÅ: Holdt fødselen skjult i en måned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer