Anna Faris og Michael Barrett:

Dro på romantisk ferie med sin nye flamme

Gikk hånd i hånd gatelangs i Venezia.

TURTELDUER: Anna Faris og Michael Barrett la ikke skjul på forelskelsen under en nylig tur til Venezia. Foto: Splash News / NTB Scanpix
TURTELDUER: Anna Faris og Michael Barrett la ikke skjul på forelskelsen under en nylig tur til Venezia. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I august kom nyheten om at skuespillerparet Anna Faris (40) og Chris Pratt (38), hadde gått hvert til sitt etter åtte års ekteskap.

Ikke lenge etter ble hun romantisk koblet til filmfotografen Michael Barrett (47), og nå har det ferske paret tatt romansen med over dammen, til den romantiske byen Venezia i Italia.

Saken fortsetter under bildene.

Koste seg i hverandres selskap

Paret møttes på settet til den kommende filmen «Overboard» tidligere i år, men romanseryktene begynte først å svirre etter at de ble sett sammen i september, på et karneval med Anna og Chris' fem år gamle sønn, Jack.

Gatelangs i den italienske byen gikk duoen hånd i hånd, mens de snakket, fniste, lo og sendte hverandre beundrende blikk, melder Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

I tillegg til å nyte severdighetene byen har å by på, ble de to observert på en båttur på den historiske byens flotte kanaler.

Mens de beundret Venezias flotte arkitektur fra vannet, la filmfotografen en hånd rundt livet på sin kjære, og bekreftet tilsynelatende med dette at romansen er et faktum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer