Jeremy Meeks:

Dro på romantisk ferie etter utroskapsskandalen

Kort tid etter at det ble kjent at Jeremy Meeks var utro mot sin kone, Melissa Meeks, dro han på romantisk ferie med sin nye flørt.

BLE TATT I UTROSKAP: Kort tid etter utroskapsskandalen, dro Jeremy Meeks på badeferie med sin nye flørt. Foto: NTB Scanpix
BLE TATT I UTROSKAP: Kort tid etter utroskapsskandalen, dro Jeremy Meeks på badeferie med sin nye flørt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): For en drøy måned siden skapte den populære modellen Jeremy Meeks (33) overskrifter i flere utenlandske medier etter at han ble tatt på fersken sammen med tv-personlighet og Topshop-arving Chloe Green (26).

På en yacht i Tyrkia ble det tatt bilder av de to som koser og kysser hverandre, mens 33-åringens kone Melissa Meeks (38) satt hjemme med deres tre barn.

I et større intervju med Mail on Sunday, gjengitt av Daily Mail, gikk Melissa hardt ut mot ektemannen, hvor hun fortalte at hun ønsket en skilsmisse.

– Vi begynte å krangle ved dørkarmen. Jeg fortalte ham hvor knust og sur jeg var. Han sa unnskyld flere ganger. Ikke for utroskapen, men for måten jeg fikk vite det på, fortalte hun til avisen.

Dro på ferie

Modellkjekkasen hadde likevel ingen planer om å forsøke å redde ekteskapet, og kort tid etter søkte han om separasjon fra kona.

En drøy måned etter at utroskapsskandalen rystet familien hans, vekker Jeremy nok en gang oppsikt. 33-åringen er nemlig nå avbildet sammen med Topshop-arvingen under en romantisk badeferie i Barbados.

MORER SEG: Duoen tok et aldri så lite avbrekk fra solsenga og moret seg sammen på en vannscooter. Foto: NTB Scanpix
MORER SEG: Duoen tok et aldri så lite avbrekk fra solsenga og moret seg sammen på en vannscooter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skal dømme ut ifra bildene ser det ut til at kjærligheten blomstrer for den kontroversielle duoen.

De er blant annet avbildet langs stranden i Barbados, hvor de holder hender. Tilsynelatende ser paret ut til å storkose seg i hverandres selskap.

OFFENTLIG: Jeremy og Chloe legger ikke skjul på følelsene for hverandre, og leier hender åpenlyst foran publikum. Foto: NTB Scanpix.
OFFENTLIG: Jeremy og Chloe legger ikke skjul på følelsene for hverandre, og leier hender åpenlyst foran publikum. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge Daily Mail skal duoen delta på Crop Over-festivalen i Barbados hvor Jeremy skal ha en offentlig opptreden.

ROMANTISK: Jeremy Meeks legger ikke skjul på sine følelser for Chloe Green. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK: Jeremy Meeks legger ikke skjul på sine følelser for Chloe Green. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Måtte slette Instagram

Ifølge nettsiden skal duoen ha delt bilder og skrytt av ferien sin til fansen via Snapchat.

På Instagram har det derimot vært tyst fra begge kanter.

FLØRT: Duoen ser ikke ut til å klare å holde hendene borte fra hverandre mens de koser seg i vannkanten på ferieparadiset Barbados. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Duoen ser ikke ut til å klare å holde hendene borte fra hverandre mens de koser seg i vannkanten på ferieparadiset Barbados. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at utroskapsskandalen ble gjort kjent, så Chloe seg nødt til å slette sin Instagram-konto. Jeremy har på sin side valgt å beholde sin konto, men har slettet alle bilder av sin tidligere kone Melissa.

SLAPPER AV: Chloe og Jeremy skuer utover stranden mens de ser ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix.
SLAPPER AV: Chloe og Jeremy skuer utover stranden mens de ser ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ble kjent da han ble arrestert

Det var i 2014 livet til den 33 år gamle supermodellen og internettpersonligheten, Jeremy Meeks, ble snudd på hodet.

I juni i 2014 ble nemlig den verdenskjente kjekkasen arrestert, og da arrestasjonsbildet av ham ble offentliggjort gikk det som ild i tørt gress over sosiale medier.

Happy 4 th of July from me and my boys !!!

Et innlegg delt av JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Flere poengterte at han var kjekk, og kom med bemerkninger som at de «godt kunne dele celle med ham» eller at han «godt kunne rane dem».

I 2016 slapp 33-åringen ut av fengsel, og Jeremy ble raskt omdøpt til «kjekkas-skurken». Da satte karrieren hans fart.

Omtrent samtidig som han slapp ut av fengsel ble han signert til et modellbyrå, og har siden den gang dukket på catwalken gjentatte ganger og medvirket i flere kampanjer.

Endret holdning

Etter arrestasjonen i 2014 har Jeremy forsøkt å endre image sitt, og har ofte publisert bilder av familien sin.

That one time I beat #hubby @jmeeksofficial at #minigolf #jk #ilost #mrsmeeks #jeremymeeks #powercouple

Et innlegg delt av Melissa Meeks (@mmeeks14)

– Vi har alle vårt fra fortiden. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået White Cross Management, Jim Jordan, til BBC i 2015.

På papiret er Jeremy fremdeles gift med Melissa Meek.

– Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte ham at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over, sa hun i intervjuet med Daily Mail.

LES OGSÅ: Amber Heard: – Knust etter bruddet med kjæresten