Orlando Bloom:

Dro på romantisk badeferie etter bruddet med Katy Perry

Orlando Bloom trøster seg på stranden med ny venninne.

NY FLØRT? Orlando Bloom ble avbildet med en ukjent kvinne på idyllisk ferietur. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT? Orlando Bloom ble avbildet med en ukjent kvinne på idyllisk ferietur. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Det er kun noen uker siden bruddet mellom skuespiller Orlando Bloom (40) og artist Katy Perry (32) ble kjent, men kjekkasen ser allerede ut til å ha kommet seg over det angivelig fredelige bruddet.

Den siste uken har «Pirates Of The Caribbean»-stjernen kost seg på idylliske St. Barts, men han har ikke vært uten selskap, ifølge Daily Mail.

Bildene fra Blooms strandtur viser nemlig at han har med seg en vakker brunette på svømmetur. Hvem den mystiske skjønnheten er, er foreløpig ukjent.

I tillegg til Hollywood-stjernen og den ukjente brunetten, var også modell Kristy Hinze (37) og milliardær-ektemannen James Henry Clark (72) med på turen, skriver nettstedet.

Se flere bilder her:

SPL1465511_012
SPL1465453_011
SPL1465455_024
SPL1464245_015
SPL1466091_039
SPL1465464_009
SPL1465450_029

Ønsket barn og ekteskap

Det var i starten av mars at forholdet mellom Orlando Bloom og Katy Perry tok slutt etter over ett år.

Kort tid etter brøt Perry tausheten med en Twitter-melding for å fortelle at de fortsatt er venner, og at det ikke er noen sure miner mellom dem.

«Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere. Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv», skrev hun.

I HYGGELIG SELSKAP: Orlando Bloom og hans venninne så ut til å hygge seg i sola under en deilig ferie på St. Barts. Foto: NTB scanpix
I HYGGELIG SELSKAP: Orlando Bloom og hans venninne så ut til å hygge seg i sola under en deilig ferie på St. Barts. Foto: NTB scanpix Vis mer

Like etter hevdet kilder nær eks-paret at de gikk hver til sitt fordi de rett og slett var på ulike stadier i livet.

FORSKJELLIGE: Orlando Bloom og Katy Perry skal angivelig ha gått hver til sitt fordi de har forskjellige ønsker for fremtiden. Foto. NTB scanpix
FORSKJELLIGE: Orlando Bloom og Katy Perry skal angivelig ha gått hver til sitt fordi de har forskjellige ønsker for fremtiden. Foto. NTB scanpix Vis mer

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen. Det var en stor helbredelsesprosess for Orlando etter skilsmissen fra Miranda, men Katy og Orlando oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet. Katy ønsket seg barn og å gifte seg, mens Orlando har allerede vært der og gjort det, sa kilden overfor Mirror.

- Han er som en bror for meg

Orlando Bloom har flere profilerte forhold bak seg. Fra 2010 til 2013 var han gift med supermodell Miranda Kerr (33). De har sønnen Flynn Christopher (6) sammen.

Det tidligere ekteparet har for øvrig klart å bevare et nært forhold etter ekteskapsbruddet.

- Vi er en moderne familie. Jeg og Orlando har en fantastisk kjemi, og kunne nærmest vært i slekt. Han er som en bror for meg. Det er en merkelig greie, men vi bryr oss virkelig om hverandre. Jeg føler meg veldig heldig, sa Kerr i et intervju med People tidligere i år.

Etter skilsmissen ble skuespilleren koblet til blant andre Selena Gomez (24), Liv Tyler (39) og Margot Robbie (26).

LES OGSÅ: Tom Cruise kobles til 26 år yngre kvinne