KLAR FOR Å LAGE FEST: - Jeg liker å ha det moro, og er ikke interessert i kjedelige jenter, sier Petter Pilgaard. Her er han sammen med Lene Sortevik i "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLAR FOR Å LAGE FEST: - Jeg liker å ha det moro, og er ikke interessert i kjedelige jenter, sier Petter Pilgaard. Her er han sammen med Lene Sortevik i "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Dro på nachspiel i politibil

Paradise-Petter ble arrestert i narkoaksjon.

SEHER.NO: - Jeg elsker å fleipe og å ha det gøy, sa Petter Pilgaard da han mandag sjekket inn som en av elleve deltakere på "Paradise Hotel"

Den 29 år gamle investeringsrådgiveren fra Stabekk har tidligere stått fram som en av Oslos ivrigste partyløver og la heller ikke skjul på at han var klar for mer av det samme da Seher.no møtte ham under innspillingen i Mexico i januar.

- Jeg er glad i en fest, og lager ofte moro på grunn av at jeg gjør ting uten å tenke meg om.

Like gøy var det imidlertid ikke da Petter tidligere i vinter ble arrestert under narkoaksjonen "Hvit Snø", som Oslopolitiet startet opp i 2007.

- De trodde ikke på at en rusfri mann kunne ha så vide pupiller. De huket tak i meg i det byen stengte, og istedenfor nachspiel, så tok de meg med til politistasjonen, sier han åpenhjertig.

Etter å ha fått ham til å avgi urinprøve, skal politiet ha innsett at Petter snakket sant. Selv tok han episoden med et smil.

- Jeg har aldri tatt dop, men er glad i dyr champagne. Med tanke på hvor mye jeg hadde drukket den kvelden må det ha vært Oslos dyreste urin, ler han.

Og Pilgaard fikk til slutt reist på nachspiel - med politieskorte.

- Politiet tilbød å kjøre meg hjem, for å gjøre opp for bommerten sin, men jeg ba dem heller kjøre meg på fest. Så jeg kom på nachspiel i sivilpolitibil istedenfor taxi, smiler han.

"Paradise Hotel" ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Opererte puppene før "Paradise Hotel