PÅ TOKT: Charlie Sheen og kameratene dro på jakt etter Kushtaka-monsteret i delstaten Alaska. Overraskende nok kom de tomhendt tilbake. Foto: Fame Flynet Norway
PÅ TOKT: Charlie Sheen og kameratene dro på jakt etter Kushtaka-monsteret i delstaten Alaska. Overraskende nok kom de tomhendt tilbake. Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Dro på monsterjakt

Forrige gang jaktet Charlie Sheen på Loch Ness-monsteret, denne gangen dro han til Alaska.

SEOGHØR.NO:   Skuespilleren Charlie Sheen (47), kjent fra TV-serier som «Two and a Half men» og «Anger Management», er kjent for å være litt av en skjørtejeger. 

Flere kjendiskvinner har blitt jaktet på av TV-stjernen, som tidligere også har jaktet på Loch Ness-monsteret.

Nå er det derimot et nytt monster som har fanget TV-stjernens interesse.

Skuespilleren fløy nylig til Alaska, i privatflyet sitt, for å jakte på det mytologiske monsteret Kushtaka. 

- Det er en «formforvandler» luring som er halvt mann og halvt oter. Det lurer deg inn i skogen ved å lage lyder som etterligner en gråtende baby. Deretter dreper det deg, forvandler seg om til din kroppsform og returnerer til de du var sammen med for å fortsette jakten, sa Sheen til avisen The Sun.

Charlie dro ut på jakt etter monsteret sammen med flere av sine beste venner, men måtte til slutt innse at de måtte reise tomhendt tilbake.

Sheen er derimot fremdeles overbevist om at monsteret er ekte.

- Det forsto tydligvis at gruppen vår var alt for dyktige for å bli lurt av triksene deres. Derfor gjemte det seg som en pyse, sier skuespilleren.
 
LES OGSÅ:     Jaktet på Loch Ness-monsteret