Dro på kjærlighetsferie med sin nye mann

Supermodellen Kelly Brook dyrker kjærligheten på Miami Beach.

STORMFORELSKET: Kelly Brook og David McIntosh skal ha vært uadskillelige etter at de møttes på nyttårsaften. Nå tilbringer de dagene i Miami. Foto: FameFlynet
STORMFORELSKET: Kelly Brook og David McIntosh skal ha vært uadskillelige etter at de møttes på nyttårsaften. Nå tilbringer de dagene i Miami. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren og modellen Kelly Brook (34) møtte sin nye mann, David McIntosh (27) på nyttårsaften.

Det var romantikk fra første stund, og nå har skjønnheten tatt med den personlige treneren på tur over atlanteren.

Brook og McIntosh så stormforelsket ut på stranden i Miami, der de slappet av i solen.

Men Brook lå ikke bare på latsiden under oppholdet. Ifølge britiske Daily Mail tok hun seg også tid til å gjøre en fotoshoot for sin nye bikinikolleksjon. En kalender skal det også ha blitt tatt bilder til.- Hun hadde nesten ikke på seg sminke, bare litt eyeliner, men så svært selvsikker ut da hun spaserte ved siden av kjæresten, skriver avisen.

Mindre enn to uker etter at Brook ble sammen med McIntosh, fikk hun en diamantring på fingeren. Forlovelsesryktene begynte å svirre, men foreløpig er ingenting bekreftet.

LES OGSÅ: Nå har hun fått ring på fingeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer