Amber Heard:

Dro på kjærlighetsferie etter skilsmissen

Amber Heard og Elon Musk feirer nyttår sammen i Chile.

TURBULENT ÅR: Amber Heard fikk tidligere i år innvilget skilsmisse fra Johnny Depp. Etter bruddet med skuespilleren fant hun lykken på ny med Elon Musk. Det ble spekulert i om paret hadde gått hver til sitt tidligere i år, men nå har de reist på ferie sammen til Sør-Amerika. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT ÅR: Amber Heard fikk tidligere i år innvilget skilsmisse fra Johnny Depp. Etter bruddet med skuespilleren fant hun lykken på ny med Elon Musk. Det ble spekulert i om paret hadde gått hver til sitt tidligere i år, men nå har de reist på ferie sammen til Sør-Amerika. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er ingen tvil om at 2017 har vært et turbulent år for skuespiller og modell Amber Heard (31).

I mai i fjor - etter kun 15 måneder som mann og kone - ble det kjent at 31-åringen skulle skilles fra skuespiller Johnny Depp (54). Videre fulgte en særdeles offentlig skittentøyvask dem imellom, før skilsmissen endelig ble innvilget tidligere i år.

SKILT ETTER 15 MÅNEDER: Skuespiller Amber Heard og Johnny Depp giftet seg i februar 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Her er paret avbildet sammen på en galla i januar 2016. Foto: Pa Photos
SKILT ETTER 15 MÅNEDER: Skuespiller Amber Heard og Johnny Depp giftet seg i februar 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Her er paret avbildet sammen på en galla i januar 2016. Foto: Pa Photos Vis mer

Etter det vonde bruddet med «Pirates of the Caribbean»-stjerna, fant imidlertid Amber lykken på ny, med Tesla-milliardær Elon Musk (46).

- Min type ferie

Tidligere i år ble det spekulert i hvorvidt paret hadde gått hver til sitt. Ifølge nye bilder av duoen, er paret tilsynelatende sterkere enn noensinne, hvor de i disse dager ferierer sammen i Chile.

My kind of winter holiday

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Dette er antakelig et svært etterlengtet avbrekk fra hverdagen for Amber, som tidligere ikke har lagt skjul på at det siste året har vært tøft.

På sin egen Instagram har 31-åringen lagt ut bilder i svært idylliske omgivelser fra stranda, hvor hun skriver:

- Dette er min type vinterferie.

Feirer med venner

Det ser imidlertid ikke ut til at paret skal feire nyttårsaften alene i Sør-Amerika. Nylig ble duoen nemlig avbildet sammen på restaurant med en rekke venner, deriblant sammen med Elons bror, Kimbal Musk.

Saken fortsetter under:

Amber og Elon ble først observert sammen i London i fjor, og førstnevnte har tidligere bekreftet romansen i form av et bilde hun la ut av paret på Instagram.

Firebarnsfaren har tidligere vært gift tre ganger, hvor to av dem var med den britiske skuespilleren Talulah Riley. Hun søkte imidlertid om skilsmisse fra Elon i mars i fjor.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Stygg skilsmisse

Nyheten om bruddet mellom Amber og Depp slo ned som en bombe i Hollywood, og bilder av det som angivelig var en forslått Heard gikk verden rundt.

Stjerna fikk innvilget et midlertidig besøksforbud mot ektemannen, og en real mediestorm fulgte - der Heard og Depp rettet ulike anklager mot hverandre.

I august ble det inngått forlik i skilsmissesaken, og resultatet ble at Depp måtte betale sju millioner dollar - nesten 60 millioner kroner - i erstatning til Heard.

Samtidig trakk hun søknaden om besøksforbud - og voldsanklagene.

«Hemmelig» kone

Det var ikke bare voldsanklagene som skapte overskrifter under Heard og Depps skilsmissestrid.

Sent i mai ble det kjent at Heard – som sto frem som bifil i 2010 – hadde en «hemmelig» kone.

Saken fortsetter under:

Avisen The Mirror skrev at de hadde papirer som avslørte at Heard og eks-kjæresten, fotograf Tasya Van Ree (40), anså seg som ektepar.

I 2008 skal «Drive Angry»-skuespilleren ha endret navn til Amber Van Ree, og tre år etter skal duoen ha holdt en privat bryllupsseremoni i New York.

Giftermålet var imidlertid aldri gyldig grunnet de tidligere reglene rundt homofilt ekteskap, og dermed trengte Amber aldri å søke om skilsmisse fra Tasya.

LES OGSÅ: Amber Heard saksøker Johnny Depps venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer