PÅ BASEBALLKAMP I BARE BH-EN: Lada Gaga er ikke fremmed for å vise mye frem mye hud, og da hun dro på baseballkamp i New York dukket hun opp i bare BH-en. Foto: UPI
PÅ BASEBALLKAMP I BARE BH-EN: Lada Gaga er ikke fremmed for å vise mye frem mye hud, og da hun dro på baseballkamp i New York dukket hun opp i bare BH-en. Foto: UPIVis mer

Dro på kamp i bare BH-en

Og viste fingeren i samme slengen...

SEHER.NO:  Lady Gaga (24) er kjent for sin obskure oppførsel - og da hun dro på basballkamp i New York,var ikke tilstandene noe annet enn nettopp det.

«Bad Romance»-stjernen dukket opp i bare BH-en. Ikke nok med det, i midten av kampen, valgte hun også å vise frem den berømte langefingeren.

Det er uklart hva som fremprovoserte denne gesten, det ryktes om misnøye rundt egne seter, eller at paparazziene plaget henne.

Uansett valgte hun å dra fra kampen mellom «The New York Mets» og «San Diego Padres», etter bare en omgang.

Lady Gaga har vokst opp i New York. Da hun vokste opp, dro hun ofte på «Yankees» kamper med sin far. Kanskje hun bør holde seg til «Mets», mener Fox News.

Denne gangen var hun tilbake i byen for å overvære sin søsters uteksaminering fra videregående.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Brøt sammen på scenen