Dro på hudklinikk tre dager før 50-årsdagen

Demi Moores ungdommelige utseende skyldes ikke bare gode gener. Se video.

Se video fra Demi Moores liv øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Søndag fylte skuespiller Demi Moore 50 år. Venner av stjernen forteller at hun ikke gruet seg til dagen, men så frem til den etter å ha lagt bak seg et svært tøft år.

Årets bursdagsfeiring skal ha vært mye hyggeligere enn fjorårets. Få dager etter bursdagen til Moore i 2011, tok ekteskapet med Ashton Kutcher slutt, noe som førte til et sammenbrudd for skuespillerstjernen.

- Hun har det bra nå for tiden. Hun er åpen for å få nye erfaringer i det kommende året, sier en kilde til Us Magazine. 

Moore har i alle år vært kjent som et sexsymbol og liker ikke at alderen setter sine spor i ansiktet og på kroppen hennes.

Tre dager før 50-årsdagen besøkte skuespilleren en hudklinikk i Beverly Hills. Hvilke behandlinger hun fikk her er ikke kjent, men trolig gjorde hun noe for å bevare skjønnheten. 


Moore har tidligere innrømmet bruk av Botox for å fjerne rynker. 

Hun har også fortalt om plastiske operasjoner på kroppen, men hevder hun ikke har operert ansiktet. Kjente kirurger mener derimot at Demis ansikt bærer preg av å ha lagt seg under kniven. 

- Jeg tror hun har operert seg, men jeg kan ikke bevise det. Hun går imot naturlovene ved å se så bra ut i hennes alder uten operasjoner. Hun ser ut som hun har en god kombinasjon av gode gener, restylan, Botox og god hudpleie, sier legen Larry Koplin til Fox News. 

Moore har også fortalt at hun bruker blodigler for å holde huden ung.

Se video fra Demi Moores liv øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fester bort bekymringene for moren