Arthur Donald og Ava Phillippe:

Dro på hemmelig date i London

Paul McCartneys barnebarn og Reese Witherspoons datter nøt et romantisk måltid i London.

I WANNA HOLD YOUR HAND: Paul McCartneys barnebarn Arthur Donald og Reese Witherspoons datter Ava Phillippe er blitt observert sammen på hett stevnemøte i London. Foto: NTB scanpix
I WANNA HOLD YOUR HAND: Paul McCartneys barnebarn Arthur Donald og Reese Witherspoons datter Ava Phillippe er blitt observert sammen på hett stevnemøte i London. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

At stjernene finner hverandre i Hollywood er intet nytt.

Når datteren til en av Hollywoods mest berømte skuespillere drar på date med barnebarnet til historiens kanskje største rockestjerne og låtskriver, forbigår det ikke i stillhet.

Nylig ble nemlig datteren til Reese Witherspoon (41), Ava Phillippe (18), sett på stevnemøte med barnebarnet til selveste Paul McCartney (75).

TRE GENERASJONER: 18-åringen er sønnen til Paul McCartneys eldste datter Mary MacCartney. Her er alle tre samlet på rød løper. Foto: NTB scanpix
TRE GENERASJONER: 18-åringen er sønnen til Paul McCartneys eldste datter Mary MacCartney. Her er alle tre samlet på rød løper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Arthur Donald (18) er sønnen til Mary McCartney (48), som er Beatles-legendens eldste datter.

Briten har arvet sin berømte bestefars øyne, mens Ava er kliss lik sin berømte mor, som blant annet vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolleinnehaver i 2005 for sin rolle i «Walk the Line».

Søt musikk

18-åringene ble observert sammen på date i London, der de ifølge Daily Mail nøt en romantisk middag på den eksklusive restauranten Sketch i rikmannsstrøket Mayfair.

Ava var i den britiske hovedstaden sammen med moren sin på premieren til Reese sin nyeste film «A Wrinkle In Time» - og benyttet anledningen til å gå på stevnemøte med Arthur.

SE - SÅ LIKE: Ava og hennes berømte mamma Reese er som to dråper vann. Foto: NTB scanpix
SE - SÅ LIKE: Ava og hennes berømte mamma Reese er som to dråper vann. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klare for studier

Ifølge W Magazine, skal Arthur flytte til USA for å studere ved prestisjetunge Yale-universitetet. Ava skal også begynne på universitet til høsten.

Hennes berømte mor fortalte nylig at hun synes det er rart og trist at datteren skal flytte fra henne for å studere.

- Jeg veksler mellom å gråte og å føle meg så stolt over kvinnen hun er blitt. Det er så rart og så stort - dette er noe vi har klart sammen. Det føles som om vi har vokst opp sammen, fortalte skuespilleren til Entertainment Tonight tidligere i år.

Witherspoon fikk datteren med eksmannen Ryan Phillippe (43), som hun også har sønnen Deacon (15) med.

Siden de gikk hver til sitt i 2006 har begge fått andre barn i sine respektive forhold.

LES OGSÅ: Misbrukt av regissør som 16-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer