VANSKELIG KJÆRLIGHET: Etter fire år som kjærester gjorde Kristen Stewart og Robert Pattinson det slutt, men paret har vanskelig for å holde seg helt borte fra hverandre. Foto: All Over Press
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Etter fire år som kjærester gjorde Kristen Stewart og Robert Pattinson det slutt, men paret har vanskelig for å holde seg helt borte fra hverandre. Foto: All Over PressVis mer

Dro på hemmelig besøk til eksen

- Han virket nervøs og prøvde å være så diskre som mulig sånn at ingen skulle se ham, sier øyenvitne.

SEOGHØR.NO: I vår ble det endelig slutt mellom «Twilight»-stjernene Kristen Stewart (23) og Robert Pattinson (27), etter at forholdet lenge hanglet i kjølvannet av Stewarts utroskap.

I etterkant av bruddet har Robert blitt koblet til eksens venninne Riley Keough (24), mens Kristen skal ha begynt å date «Boardwalk Empire»-kjekkasen Michael Pitt (32) i det skjulte.

Men sist uke dro Pattinson på et hemmelig besøk til Stewart, og nå spekuleres det i om paret vil gi forholdet nok en sjanse.

Mandag trykket nettstedet X17Online bilder av skuespilleren som kommer kjørende til eks-kjærestens hus i Loz Feliz i Los Angeles og parkerer på utsiden for han går inn.

- Rob virket nervøs og prøvde å være så diskre som mulig sånn at ingen skulle se ham, sier fotografen som har tatt bildene.

To timer etter ankomsten skal Pattinson ha forlatt stedet for så å kjøre hjem til seg selv igjen.

Paret har ikke blitt sett sammen siden en stygg krangel de hadde på Roberts 27-årsdag i april. Måneden etter flyttet han nemlig ut.

Men etter at duoen har fått litt tid for seg selv har de kanskje nå funnet ut at de ikke kan leve uten hverandre, skriver nettstedet.

- De har vært venner hele tiden og holdt kontakten, sier en kilde til Us Weekly.LES OGSÅ: Puppeglipp for Robert Pattinsons date