Dro på handletur i underbuksa

Britney Spears vakte oppsikt da hun gikk på shopping med barna.

TUNGT SMINKET: Det så mer ut som om Britney Spears var på vei hjem etter en fuktig natt på byen, enn på en familietur med barna. Foto: FameFlynet Sweden
TUNGT SMINKET: Det så mer ut som om Britney Spears var på vei hjem etter en fuktig natt på byen, enn på en familietur med barna. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Britneys handletur nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Britney Spears (31) er tidenes beste artist, i hvert fall hvis vi skal tro nettsiden Entertainmentwise, der 89 prosent av leserne stemte på «Toxic»-stjernen. 

Men når det kommer til motesans og antrekk, kommer ikke Britney høyt opp på «Best kledd»-listen.

Spears, som senest i fjor fikk skryt for kjolevalgene sine under innspillingen av «X Factor», ble søndag sett iført et meget merkelig antrekk.

Popstjernen hadde på seg en rutete boxershorts, en grå singlet, fargerike sokker og joggesko og skilte seg virkelig ut fra mengden, da hun hadde med seg sønnene Jayden James og Sean Preston Federline på tur i West Lake Village.

For å gjøre antrekket komplett var Britneys blonde hår stramt satt opp, og sangeren var tungt sminket rundt øynene. Det hele så mer ut som om hun var på vei hjem etter en fuktig natt på byen, enn en familietur med barna.

Bildene har fått flere medier til å bekymre seg for Britneys psykiske helse.

- Begynner Britney å bli gal igjen, spør kjendisnettsiden Radaronline sine lesere etter episoden og viser til hennes stadig mer bisarre oppførsel før hun i 2008 ble innlagt på psykiatrisk sykehus.

Spears, som nylig brøt forlovelsen med Jason Trawick, har foreløpig ikke kommentert sitt spesielle antrekk.

LES OGSÅ:   - Så søt du er i hatten min, Russell! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer