TAKKNEMLIG: Skuespiller Brian Austin Green var i fin form under veldedighetsgallaen på Regent Beverly Wilshire Hotel fredag, dagen etter at han og kona var involvert i en bilulykke.  Foto: Splash News/ All Over Press
TAKKNEMLIG: Skuespiller Brian Austin Green var i fin form under veldedighetsgallaen på Regent Beverly Wilshire Hotel fredag, dagen etter at han og kona var involvert i en bilulykke. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Dro på fest dagen etter bilulykken

Brian Austin Green priser seg lykkelig over at han og kona Megan Fox slapp unna med livet i behold.

SEOGHØR.NO: De siste dagene har flere stjerner vært involvert i skremmende bilulykker - heldigvis uten å bli fysisk skadet.

Torsdag var det stjerneparet Brian Austin Green (41) og Megan Fox (28) som var uheldige, da en fyllekjører braste inn i bilen deres i stor fart etter å ha krysset over i feil kjørebane.

Politiet i Los Angeles bekreftet ulykken overfor UsWeekly, men kunne samtidig fortelle at ekteparet ikke ble skadet i ulykken. Til alt hell var heller ikke parets to sønner, Noah (2) og Bodhi (9 mnd), med i Range Roveren da sammenstøtet inntraff. 

Fredag kveld dukket Green, som satt bak rattet med kona Megan i passasjersetet dagen før, opp på veldedighetsgallaen Night of Generosity Gala i Beverly Hills.

USKADET: Brian og Megan kom fra ulykken uten fysiske skader. Her er ekteparet på Ferraris 60-årsgalla tidligere i høst. Foto: Splash News/ All Over Press
USKADET: Brian og Megan kom fra ulykken uten fysiske skader. Her er ekteparet på Ferraris 60-årsgalla tidligere i høst. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Iført mørk dress og et stort smil, var «Anger Management»-stjernen takknemlig over å ha liv og helse i behold.

- Det kunne ha endt fryktelig. Vi snakket om det i dag, på vei for å gjøre ærend. Jeg sa «vi er veldig heldige». Han kjørte i 80 km/t, mens vi kjørte i 40 km/t nedover gata, og vi støtte sammen front mot front. At vi kjørte sakte var avgjørende for oss, understreker 41-åringen overfor UsWeekly.

Håndhilste før anmeldelse

Ifølge politiet traff fyllekjørerens MINI Cooper stjerneparets Range Rover forfra, men på siden.

- Sjåføren traff air bagen. Jeg kom meg ut av bilen. Jeg håndhilste på mannen. Bilene gjorde jobben sin, forteller Green videre om det som må kunne beskrives som hell i uhell.

- Men når det er sagt, så kom han rundt svingen veldig fort. Og etter hva jeg har hørt, hadde han tatt seg noen drinker, påpeker skuespilleren overfor UsWeekly.

Trebarnsfaren, som også har sønnen Kassius (12) med eksen Vanessa Marcil, ringte politiet på stedet. Fyllekjøreren ble dermed innbrakt til varetekt. 

Forrige lørdag var fotballstjernen David Beckham (39) og sønnen Brooklyn (15) involvert i en lignende bilulykke, mens stjerneregissør Angelina Jolie (39) var passasjer i en bil som kolliderte kraftig med et fortau dagen etter.

OGSÅ TAKKNEMLIG: Forrige lørdag var David Beckham i en mindre bilulykke. På British Fashion Awards i London to dager senere, holdt Victoria Beckham godt på sin kjekke ektemann. Foto: Stella Pictures
OGSÅ TAKKNEMLIG: Forrige lørdag var David Beckham i en mindre bilulykke. På British Fashion Awards i London to dager senere, holdt Victoria Beckham godt på sin kjekke ektemann. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk stjernens ekstreme forvandling!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.