Dro på ferie uten ektemannen

Coleen Rooney tok med barna til Barbados.

Publisert
Sist oppdatert
<strong>LEKEN:</strong> Mamma Coleen ser på mens Kai leker med ball. Foto: GEMAIRA/PRIMADONNA/Splash News/ All Over Press
LEKEN: Mamma Coleen ser på mens Kai leker med ball. Foto: GEMAIRA/PRIMADONNA/Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I mai ble stjerneparet Wayne (27) og Coleen Rooney (27) foreldre for andre gang, da lille Klay Anthony ble født.

Forrige uke tok Coleen med seg Klay og storebror Kai (3) på badeferie til Barbados, for å nyte noen varme dager, mens kulda er i ferd med å sette inn i England.


Manchester United-spiller Wayne måtte imidlertid bli hjemme. Han var på landslagsopphold med England.
Det så ikke ut til å hindre Coleen og barna i å kose seg. Familien lekte både i vannet og på stranden, og så ut til å ha det veldig bra.

<strong>MÅTTE VÆRE HJEMME:</strong> Manchester United-stjernen Wayne Rooney måtte være hjemme for å spille landskamper for England. Foto: AP
MÅTTE VÆRE HJEMME: Manchester United-stjernen Wayne Rooney måtte være hjemme for å spille landskamper for England. Foto: AP Vis mer

 Kanskje var det takket være nyheten hjemmefra om at Wayne hadde hjulpet England i å kvalifisere seg til neste års fotball-VM i Brasil. Han scoret nemlig både mot Montenegro fredag og Polen tirsdag.

LES OGSÅ: - Klay Anthony Rooney er født

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer