NYSINGEL: Avril Lavigne leverte forrige uke skilsmissepapirene, og det tre år lange forholdet til Deryck Whibley er dermed helt over. Foto: All Over Press
NYSINGEL: Avril Lavigne leverte forrige uke skilsmissepapirene, og det tre år lange forholdet til Deryck Whibley er dermed helt over. Foto: All Over PressVis mer

Dro på ferie med ny flamme

Nysingle Avril Lavigne depper ikke over skilsmissen...

SEHER.NO: I slutten av september ble det kjent at ekteskapet mellom "Complicated"-sangeren Avril Lavigne (25) og "Sum 41"-vokalisten Deryck Whibley (29) hadde tatt slutt, og i forrige uke ble det klart at Lavigne har levert rettspapirer og søkt om skilsmissen.

25-åringen ser imidlertid ikke ut til å deppe over bruddet, skal man tro nettstedet x17online, som nå melder at stjernen er på flørt med en annen mann allerede.

Ifølge nettstedet skal Avril ha blitt koblet opp mot matvarekjede-millionæren Justin Murdock, og paret skal ha kost seg i romatiske omgivelser på Hawaii den siste tiden.

- Avril og Justin har vært i Hawaii sammen, men de har holdt seg mest hjemme hos ham. Avril har hatt en greie for Justin i en god stund, forteller kilden til x17online.

Paret skal også ha blitt oppdaget mens de var på kanotur sammen før det ble slutt mellom Avril og ektemannen, skriver nettstedet.

Avril Lavigne var gift med Deryck Whibley i tre år, og tidligere denne måneden startet det romanserykter rundt Whibley, da han ble sett med modellen og designeren Hanna Beth Merjos i Las Vegas.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt