Dro på date på strippeklubb

Kjendisparet The Dream og Tulisa Contostavlos koste seg i selskapet til titalls lettkledde damer.

PÅ FERIE: The Dream og Tulisa Contostavlos er på ferie i Miami der de blant annet besøkte Disneyland og en strippeklubb.  Foto: All Over Press
PÅ FERIE: The Dream og Tulisa Contostavlos er på ferie i Miami der de blant annet besøkte Disneyland og en strippeklubb. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Produsent og låtskriveren The Dream (34) og den britiske «X-faktor»-dommeren Tulisa Contostavlos (23) har den siste tiden tilbrakt mer og mer tid sammen. Hun blir stadig sett i hans røde Ferrari og paret spiser middag sammen flere dager i uken.

- De er sammen hele tiden. De begynte med at de drakk tequila mellom studioopptak, sier en kilde til The Sun.

I forrige uke hadde de en date utenom det vanlig da The Dream tok med sin utkårede på strippeklubben «King of Diamonds» i Miami.

Først skal Tulisa ha vært svært skeptisk til ideen, men synes det var gøy etter hvert som hun ga stripperne dollarsedler for deres dristige danser.

- Det var hans idé å ta henne med på en strippeklubb. Han hadde med en bunke kontanter som fikk en haug med dansere til å løpe mot dem, og ga dem til Tulisa som ga det videre til dem.  

Tulisa er en av dommerne i britiske «X-faktor» og møtte The Dream da han begynte å arbeide med hennes nye soloplate. Han har tidligere jobbet med blant andre Beyoncé og Rihanna og har flere ganger startet forhold med kvinner han jobber med.

I 2004 giftet han seg og fikk tre barn med sangeren Nivea etter å ha jobbet med henne. Etter bruddet fra Nivea giftet han seg med en annen sangerinne – Christina Milian og paret fikk en datter sammen. Men forholdet tok slutt da The Dream var utro med assistenten sin.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjøpte nye tenner før TV-debuten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer