Patricia Arquette:

Dro på date med en morder

Deler sjokkerende informasjon i en tilfeldig tråd på Twitter.

PATRICIA ARQUETTE: Skuespiller Patricia Arquettes date-historie har skapt overskrifter verden over. Her avbildet med Hollywood-stjernen Ben Stiller i 2019. Foto: Earl Gibson Iii / AFP / NTB
PATRICIA ARQUETTE: Skuespiller Patricia Arquettes date-historie har skapt overskrifter verden over. Her avbildet med Hollywood-stjernen Ben Stiller i 2019. Foto: Earl Gibson Iii / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Patricia Arquette (53) har imponert i roller som Allison Dubois i TV-serien «Medium», Olivia Evans i «Boyhood» - en rolle hun for øvrig vant en Oscar for - og som Dee Dee Blanchard i den oppsiktsvekkende HBO-serien «The Act».

Nå er det lenge siden vi har sett Arquette - eller noen skuespiller for den saks skyld - med en statuett i hånden på den røde løperen.

På grunn av corona er det flere filmpremierer som er blitt utsatt, naturlig nok, og det er nok mange skuespillere som har benyttet seg av anledningen til å ta en ørliten pause.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Sjokkerer med date-avsløring

Men selv om vi ikke har sett så mange nye prosjekter hvor Arquette spiller en rolle den siste tiden, betyr ikke det at hun har trukket seg helt ut av rampelyset.

Hun er nemlig aktiv på både Instagram og Twitter, og nylig var det en publisering på sistnevnte plattform som virkelig fikk folk til å sperre opp øynene.

AKTIV PÅ TWITTER: Patricia Arquette delte en oppsiktsvekkende historie i sosiale medier. Foto: Willy Sanjuan / AP / NTB
AKTIV PÅ TWITTER: Patricia Arquette delte en oppsiktsvekkende historie i sosiale medier. Foto: Willy Sanjuan / AP / NTB Vis mer

Her deltar nemlig skuespilleren i en såkalt tråd på Twitter hvor hvem som helst kan dele sine historier om et gitt tema. Denne gangen var det dårlige dater som sto på agendaen.

I tråden finner man mange oppsiktsvekkende hendelser, men historien til Patricia Arquette tar nok kaka.

«Den andre daten. Profesjonell skateboarder. Kjempekjekk. En venn av en venn. Vi klina, men det var noe med måten han kysset meg som skremte meg. Jeg ga ham et falskt telefonnummer. Noen år senere drepte han kjæresten sin.»

- Stol på instinktene dine

Den siste setningen der har selvfølgelig sjokkert Twitter-brukere i både inn- og utland, og nå har også historien havnet i medier verden over.

I dag er Arquette sammen med Eric White, men hun har barna Harlow (18) og Enzo (32) fra tidligere ekteskap. Det er nettopp på grunn av dem at skuespilleren velger å dele historien med millioner av Twitter-brukere.

PÅ RØD LØPER: Her er skuespilleren avbildet med ektemannen Eric White og datteren Harlow i 2019. Foto: O'connor / Pa Photos / NTB
PÅ RØD LØPER: Her er skuespilleren avbildet med ektemannen Eric White og datteren Harlow i 2019. Foto: O'connor / Pa Photos / NTB Vis mer

«Moralen er altså: stol på instinktene dine», skrev Arquette i en ny tweet og fulgte opp med følgende melding:

«Og datteren min synes jeg er overbeskyttende.»

LES OGSÅ: Stjernen avslører datingkrav

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer