TOK PENGER FRA KASSA: Økonomiekspert Lena Heimstad blir sjokkert når hun ser at Sean Helge Hoem stapper penger fra kassa rett i lommeboka. Foto: TV3
TOK PENGER FRA KASSA: Økonomiekspert Lena Heimstad blir sjokkert når hun ser at Sean Helge Hoem stapper penger fra kassa rett i lommeboka. Foto: TV3Vis mer

Dro på byen med penger fra kassa

- Jeg mistet all kontroll, sier Sean Helge.

SEHER.NO: - Jeg har alltid vært glad i å reise og å bruke penger på byen, men hadde ingen anelse om at jeg brukte så mye penger, sier Sean Helge Hoem (47) til Seher.no.

I onsdagens episode av "Luksusfellen" på TV3 innrømmer sørlendingen at han slet med både store skatte- og inkassoproblemer, etter blant annet å ha reist for 180.000 kroner på et halvt år.

I tillegg slet Hoem kraftig med den økonomiske styringen i sin butikk med erotiske artikler i Kristiansand.

Han innrømmer blant annet at han flere ganger har tatt penger fra kassa, som han har brukt til mat og drikke på byen.

- Som regel mangler det litt når jeg skal sette dem i banken, sier han til en hoderystende økonomiekspert Lena Heimstad.

Hoem tror han også kunne unnvært mange drosjeturer.

- Jeg har vel alltid vært litt lat. I tillegg til å gå ut på byen, har jeg ofte tatt taxi, selv om bussen stoppet rett utenfor hjemmet mitt, sier han til Seher.no.

Totalt var Hoems gjeld på 1,6 millioner kroner. Etter å ha fått hjelp fra "Luksusfellens" rådgivere kvittet han seg først med sin bolig for 1,4 millioner.

Han er optimistisk med tanke på å få nedbetalt resten av gjelden kjapt.

- Jeg hadde planer om å selge huset uansett. Jeg angrer ikke på at jeg stilte opp på TV med problemene mine, fordi jeg måtte rydde opp, og ingen jeg kjente hadde ork til å hjelpe meg.
- Nå har jeg flyttet til Kristiansand, og kan gå til jobben. Det sparer jeg mye penger på, i tillegg at jeg også kan bli sprekere, humrer han til Seher.no.

"Luksusfellen" ser du onsdag 20.30 på TV3

LES OGSÅ: Datet Robinson-stjerne i skjul