Dro på byen i narkokjole

Rihanna viste med kroppen hva hun synes om kritikerne.

DÅRLIG KAMUFLERT: Selv om hun var iført kamuflasjemønstret frakk, gjorde Rihanna lite for å skjule kjolen med marihuanamønster på. Foto: All Over
DÅRLIG KAMUFLERT: Selv om hun var iført kamuflasjemønstret frakk, gjorde Rihanna lite for å skjule kjolen med marihuanamønster på. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) er flere ganger blitt kritisert for å være et dårlig forbilde for sine millioner av unge fans, grunnet sin åpenbare bruk av det ulovlige, narkotiske stoffet marihuana.
 
I april i fjor ble stjernen fra Barbados kåret til en av verdens 100 mest innflytelsesrike personer av tidsskriftet Times.
 
Da sangeren snek seg ut fra et hemmelig treff med eks-kjæresten, Chris Brown (23), i et platestudio i West Hollywood – artisten som banket henne helseløs for snaue fire år siden - viste «Diamonds»-sangeren at hun blåser i kritikken.

Rihanna hadde nemlig på seg en kjole spekket med marihuanablader under kamuflasjefrakken.

 
- Jeg kunne ikke gitt mer f ... i kritikken, skrev Rihanna på Twitter etter at det dukket opp bilder av henne mens hun røyket marihuana i april i fjor.

Popstjernen var uten sminke og forsøkte å skjule ansiktet i det hun kom ut – men narkokjolen lot hun blafre fritt.

LES OGSÅ: Jessie J latterliggjør naken-Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer