Gwyneth Paltrow:

Dro på bryllupsreise med eksmannen

- Vi er en veldig moderne familie.

EKSER: Til tross for et langt ekteskap i bagasjen setter ikke det en stopper for vennskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin. I julen ble Martin med Paltrow og ektemannen Brad Falchuk på bryllupsreise. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Til tross for et langt ekteskap i bagasjen setter ikke det en stopper for vennskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin. I julen ble Martin med Paltrow og ektemannen Brad Falchuk på bryllupsreise. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2014 det ble kjent at skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) skulle skilles, etter 10 år som ektepar. Knappe fem måneder senere startet ryktene å versere om at de begge hadde funnet lykken på ny.

Mens Martin falt for den 13 år yngre skuespilleren Jennifer Lawrence (28), en romanse som etter et års tid tok slutt, innledet Paltrow et forhold til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47).

I september ga Paltrow og Falchuk hverandre sitt ja i en intim seremoni i Hollywood-parets egen hage. I julen reiste det nygifte paret på en aldri så liten bryllupsreise til Maldivene, der de både feiret jul og nyttår, ifølge Evening Standard.

Tok med ekskjæresten

Bryllupsreisen var imidlertid ikke en hvilken som helst bryllupsreise. Nylig gjestet 46-åringen det britiske talkshowet «Live with Kelly and Ryan», der hun blant annet fortalte at hennes eksmann, Chris Martin, også var med på ferien.

- Vi hadde en stor familiebryllupsreise i julen, fortalte hun i programmet, ifølge Evening Standard.

- Ektemannen min, hans barn, mine barn, eksmannen min og våre beste venner. En veldig moderne bryllupsreise, fortalte hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer