Gwyneth Paltrow:

Dro på bryllupsreise med eksmannen

- Vi er en veldig moderne familie.

EKSER: Til tross for et langt ekteskap i bagasjen setter ikke det en stopper for vennskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin. I julen ble Martin med Paltrow og ektemannen Brad Falchuk på bryllupsreise. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Til tross for et langt ekteskap i bagasjen setter ikke det en stopper for vennskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin. I julen ble Martin med Paltrow og ektemannen Brad Falchuk på bryllupsreise. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2014 det ble kjent at skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) skulle skilles, etter 10 år som ektepar. Knappe fem måneder senere startet ryktene å versere om at de begge hadde funnet lykken på ny.

Mens Martin falt for den 13 år yngre skuespilleren Jennifer Lawrence (28), en romanse som etter et års tid tok slutt, innledet Paltrow et forhold til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47).

I september ga Paltrow og Falchuk hverandre sitt ja i en intim seremoni i Hollywood-parets egen hage. I julen reiste det nygifte paret på en aldri så liten bryllupsreise til Maldivene, der de både feiret jul og nyttår, ifølge Evening Standard.

Tok med ekskjæresten

Bryllupsreisen var imidlertid ikke en hvilken som helst bryllupsreise. Nylig gjestet 46-åringen det britiske talkshowet «Live with Kelly and Ryan», der hun blant annet fortalte at hennes eksmann, Chris Martin, også var med på ferien.

- Vi hadde en stor familiebryllupsreise i julen, fortalte hun i programmet, ifølge Evening Standard.

- Ektemannen min, hans barn, mine barn, eksmannen min og våre beste venner. En veldig moderne bryllupsreise, fortalte hun videre.

PÅ FERIE: Her er Gwyneth avbildet på en annen, avslappende ferie. Nærmere bestemt på Capri i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
PÅ FERIE: Her er Gwyneth avbildet på en annen, avslappende ferie. Nærmere bestemt på Capri i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det å ende opp på bryllupsreise sammen med eksen, høres kanskje ut som et skrekkscenario som kunne vært hentet fra en romantisk forviklingskomedie.

At Coldplay-stjerna «ble med i bagasjen», var imidlertid ikke noe problem for det nygifte paret - kanskje snarere tvert imot. Ifølge Paltrow selv hadde hun, Falchuk og Martin en nydelig ferie sammen.

- Det var flott. Vi hadde en fantastisk ferie, uttalte hun.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Tøff tid

Etter skilsmissen har Paltrow og Martin gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

Sammen har eksparet de to barna Apple (14) og Moses Martin (12), og har siden bruddet holdt et tett bånd for barnas skyld.

De har blant annet dratt på flere ferier, og feiret jul sammen.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vi likevel gå hver til vårt, sto det i kunngjøringen av skilsmissen, publisert på Paltrows blogg den gang.

- Vi er, og vil alltid være en familie. På mange måter er vi nærmere hverandre nå enn vi noen gang har vært, sto det skrevet videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Ett år etter bruddet innrømmet imidlertid «Coldplay»-vokalisten at det hele har vært tøft.

- Jeg våkner fremdeles mange dager og er deppa, men nå føler jeg at jeg har riktige redskaper til å snu det vonde rundt, fortalte han den gang til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

- Vakkert å være gift

Da det ble kjent at Gwyneth Paltrow hadde forlovet seg på ny og skulle gifte seg med Brad Falchuk, tok det ikke lang tid før spørsmålene om Chris Martin dukket opp.

På spørsmål om hvorfor Paltrow nå ville gifte seg igjen, etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten, svarte hun følgende i et intervju med radiostjernen Howard Stern.

- Jeg vil gjøre mitt beste, igjen. For meg er det noe virkelig vakkert i det å være gift, uttalte hun.

Tidligere har også Paltrow vært forlovet med skuespillerstjernen Brad Pitt (55), men de to valgte å bryte med hverandre i 1997.

LES OGSÅ: - Avslørte graviditet i dokø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer