STOLT MAMMA: Da Leonardo DiCaprio prøvde flyboarding i Ibiza var mamma Irmelin med og tok bilder. Mor og sønn er på badeferie sammen på den spanske øya.  Foto: All Over Press
STOLT MAMMA: Da Leonardo DiCaprio prøvde flyboarding i Ibiza var mamma Irmelin med og tok bilder. Mor og sønn er på badeferie sammen på den spanske øya. Foto: All Over PressVis mer

Dro på badetur med mamma

Bikinimodellene måtte bli igjen på land, da Leonardo DiCaprio dro til Ibiza med kvinnen i sitt liv.

SEOGHØR.NO: Vanligvis omgir Leonardo DiCaprio (38) seg med et harem av unge undertøysmodeller, men på ferie i Ibiza var det en helt spesiell kvinne som fikk være med.

Filmkjekkasen hadde nemlig med seg moren Irmelin på badeferien. De to hygget seg sammen ombord på en enorm yacht. Leo hadde også med seg kameratgjengen og sammen moret de seg vannsport. 

DiCaprio prøvde flyboarding - der du svever over vannet ved hjelp av vannkraft. Moren sto akter i båten og tok bilder av sønnen. Leonardo var godt beskyttet med hjelm og redningsvest, men fikk likevel noen skrammer etter vann-eventyret. 

«The Great Gatsby»-stjernen blir stadig sett med en ny «Victoria Secret»-modell på armen, men ser ut til å ha problemer med å finne den rette kvinnen.

Kjekkasen har vært i forhold med Bar Refaeli, Gisele Bundchen og Erin Heaterthon. Den 20 år gamle tyske modellen Toni Garrn er det siste som har blitt linket til stjernen. 

Irmelin er den eneste kvinnen som alltid er der i stjernens liv og mor og sønn har et svært nært forhold. Skuespilleren fant til og med kjæreste til moren og dro på dobbeldate med sin potensielle stefar. 

LES OGSÅ: Betalte 12 millioner for romreise med DiCaprio