ARRESTERT: Andy Dick ble arrestert onsdag, og er nå siktet for narkobesittelse og seksuell sjikanering.  Foto: AP
ARRESTERT: Andy Dick ble arrestert onsdag, og er nå siktet for narkobesittelse og seksuell sjikanering. Foto: APVis mer

Dro ned toppen til 17-åring

Komiker Andy Dick arrestert for narkomisbruk og seksuell sjikanering.

SEHER.NO: Den amerikanske komikeren Andy Dick (42) - kjent fra blant annet filmen "Road Trip" - har slitt med å holde seg unna skandaler de siste ukene. 

Først ble han sparket ut av Hard Rock Hotel i Las Vegas for å ha skapt totalt kaos i fylla, og onsdag denne uken ble han arrestert under mistanke av narkomisbruk og sexsjikanering.

Det var da den festglade komikeren -  var på party på en bar i Temecula, California søndag, at hendelsene som ledet til arresten skjedde, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.

Ifølge nettstede TMZ.com skal Dick, som tidligere har uttalt at han er biseksuell, ha vært stup full og forsøkt å klå på og dra ned toppene til utallige jenter.

- Jeg var helt overrasket over at han ikke ble kastet ut av baren. Flere kvinner klagde på oppførselen hans. Seriøst, fyren var totalt ute av kontroll. Han tok til og med å dro ned toppen på en jente for så å ta brystet hennes i munnen, sier et sjokkert øyenvitne.

Årsaken til Dicks arrestasjon skal ha vært at politiet fikk en telefon der noen rapporterte om en full mann som stod og tisset utenfor baren, skriver TMZ.com.

Da politiet kom til stedet, skal en 17 år gammel jente ha fortalt politiet at Dick dro ned toppen og bh-en hennes slik at brystene ble blottet.

I lommene til komikeren skal politiet også ha funnet marihuana og rusmiddelet xanax, og ifølge politiet skal han ha vært "ekstremt full".

Dick ble løstlatt fra fengsel mot en kausjon på nærmere 25.000 kroner, men risikerer fortsatt en streng straff.

Dette er nemlig ikke første gang komikeren kommer i trøbbel med loven.

I fjor fikk han en anmerkning for å ha urinert offentlig i Ohio, og han ble også kastet ut av "Jimmy Kimmel Live"-showet etter at han nektet å slutte å beføle Ivanka Trump.

I 1999 ble han arrestert for besittelse av kokain og marihuana, etter at han kjørte bilen sin inn i en telefonstolpe i Hollywood.

LES OGSÅ: - Arrestert etter barfight