Dro hjem med jentegjeng

R'n'b-stjernen Chris Brown har kjæreste, men tok med seg mange fans hjem etter fuktig bytur.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Chris Brown (23) har de siste månedene vært sammen med modellen Karrueche Tran, men det stopper ikke stjernen fra å kose seg på byen. Nylig festet han på en nattklubb i Hollywood og etter en fuktig kveld dro han ikke hjem alene.

Brown tok med seg mellom fire og fem jenter med i bilen og så ut til å kose seg der han flørtet og lo med beundrerne.

Ifølge kilder nær paret bryr ikke Karrueche seg om kjærestens ville oppførsel. De to har nemlig et åpent forhold og Chris kan flørte med hvem han vil.

- Karrueche er ikke dum, og hun har sagt til venner at de har et åpent forhold. Noen ganger tar det flere dager før Chris ringer henne tilbake, og det er helt greit for Karrueche. Hun presser ham ikke, sier kilden til RadarOnline.com.

Tran skal heller ikke ha hatt noe imot Browns flørt med eks-kjæresten Rihanna, som han nylig samarbeidet med om to låter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har savnet kroppen din

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer