Dro fra Oslo i norsk designerkåpe

Sarah Jessica Parker gjør som Tone Damli, Marion Ravn og Vibeke Klemetsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Sex og Singelliv»-fashionista Sarah Jessica Parker (47) har denne uken vært i Oslo, hvor hun tirsdag kveld ledet fredspriskonserten sammen med Gerard Butler (43).

Da superstjernen ankom Gardermoen mandag ble hun møtt av Seoghør.nos reporter, som ga henne en tradisjonell lusekofte for å holde på varmen - men det er ikke den eneste gaven Parker har fått mens hun har vært i Norge!
 
Duoen bak det norske designermerket Fleischer Couture, Maja Fleischer og Thea Sundhell, ville ikke at «Sex og Singelliv»-ikonet skulle fryse under sitt opphold i Norge, og bestemte seg for å dra til Grand Hotel, hvor superstjernen bodde mens hun var i Oslo, for å gi henne en av deres eksklusive jakker.

- Vi leverte den i resepsjonen på hotellet, med et kort hvor vi hadde skrevet «We don't want you to freeze!», og ble lovet at de skulle gjøre alt de kunne for å få gitt den til henne. Så vi ble superglade da vi så bildene av Sarah Jessica på Gardermoen i dag!, forteller designer Maja Fleischer til Seoghør.no.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

Hun legger ikke skjul på at det betyr god markedsføring for Fleischer Couture at en av verdens mest kjente moteikon går med nettopp deres jakke.

- Hun er jo en av de kuleste fashionistaene som eksisterer, og det finnes ingen andre enn henne vi heller ville at skulle gått med kåpen vår. Hun får jo tilsendt masse forskjellige klær hele tiden, så det at hun faktisk går med den betyr jo at hun liker den. Det blir spennende å se om hun bruker den i New York også, sier hun stolt.

Fleischer forteller videre at bare i løpet av dagen har flere butikker meldt om eksplosjon i kåpesalget.

- Det var en butikk som ringte og ba om påfyll, fordi at de i løpet av 30 minutter hadde solgt ut alle de beige kåpene de hadde i butikken.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Den beige dunkåpen Sarah Jessica fikk er av typen med babyalpakka-pels på hetten, som selges til 6000 kroner i eksklusive butikker som Tatler, Høyer og Ferner Jacobsen.

- Pelsen kommer fra dyr som har dødd en naturlig død i fjellene i Peru, og er dermed dyrevennlig og økologisk. Vi er selektive når det kommer til fargen, og det finnes 300 jakker i hver fargeserie, sier Fleischer.

De eksklusive jakkene er populære blant kjendisene i Norge, og Tone Damli (24), Marion Ravn (28), Vibeke Klementsen (37), fiolinist Marte Krogh (37) og blogger Camilla Pihl (34) har alle én hengende i klesskapet, ifølge Fleischer.

Men Fleischer Couture var ikke det eneste norske designmerke Sarah Jessica hadde fått med seg i bagasjen. En av livvaktene hennes bar nemlig på en stor pose fra det norske jeansmerke Mardou & Dean.

- Det er veldig stas, og vi er kjempestolte! Hun er jo en av vår tids største moteikoner, forteller Ingrid Bredholt, som sammen med Patrik Rosenfors står bak Mardou & Dean, til Seoghør.no.LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker dro på Bislett Kebab

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer