Dro etter 21 av 90 dager på avrusning

Bobby Brown har forlatt avrusningsklinikken. Nå frykter familien at han dro for tidlig.

GIFTET SEG I JOGGESKO: Bare uker før innleggelsen giftet Bobby Brown seg med Alicia Etheredge på Hawaii.  Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
GIFTET SEG I JOGGESKO: Bare uker før innleggelsen giftet Bobby Brown seg med Alicia Etheredge på Hawaii. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble rapperen Bobby Brown (43) lagt inn på en avrusningsklinikk. Det gikk han med på etter at han ble arrestert for fyllekjøring i mars.

Bare tre uker etter innleggelsen, har han nå forlatt den hemmeligholdte klinikken, etter å ha gjennomført kun en fjerdedel av programmet.

- Når han først sjekket inn, lovte han familien og vennene sine, i tillegg til kollegaene fra New Edition, at denne gangen skulle han holde ut hele programmet på rehabiliteringen. Og vanligvis varer det normal sett i 90 dager. Men etter at han oppfylte det rettspålagte oppholdet, har han bestemt seg for at han ikke trenger mer behandling, sier en nær venn av familien ifølge nettstedet Radar Online.

Uker før innleggelsen giftet Bobby seg i joggesko, bare fire måneder etter ekskona Whitney Houstons død. Datteren hans Bobbi Kristina boikottet hele seremonien. Nå frykter familien at han har kastet inn håndkleet for tidlig.

- Bobbys familie og venner er redde for at han faller av vogna igjen. De er ikke overbevist om at han noen gang tok avvenningen alvorlig. De tror ikke han virkelig ønsker å slutte å drikke.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Michael jackson - - De var hemmelige kjærester   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer