TOK UT SILIKON: - Jeg hadde 650 gram silikon, men valgte å redusere dem til 400. Jeg hadde mye å bære på, og var drittlei to store pupper. Jeg er tross alt en forretningskvinne nå, forteller Helene Rask. Foto: Per Ervland
TOK UT SILIKON: - Jeg hadde 650 gram silikon, men valgte å redusere dem til 400. Jeg hadde mye å bære på, og var drittlei to store pupper. Jeg er tross alt en forretningskvinne nå, forteller Helene Rask. Foto: Per ErvlandVis mer

- Drittlei to store pupper

Modellmammaen har brukt over 100.000 kroner på egne pupper.

SEHER.NO: Torsdag er det premiere på dokumentar-serien "Glamourjentene" på TVNorge. I programmet får seerne muligheten til å bli bedre kjent med modellmamma Helene Rask og sju av hennes modeller.

Og det vil bli nok av dramatikk i den nye TVNorge-satsningen. I tillegg til å bryte sammen i det første programmet, avslører Rask at hun opp gjennom årene har brukt svært mye penger på sin egen kropp. På puppene har hun alene brukt et sekssifret antall kroner, bekrefter hun til Seher.no.

- Det stemmer at jeg har brukt over 100.000 kroner på mine egne pupper. Det er en dyrekjøpt erfaring - for man blir aldri helt fornøyd uansett, sier hun til Seher.no.

Fire puppe-operasjoner er hva 28-åringen har vært gjennom. Men den siste gangen la hun seg under kniven for å få fjernet noe av silikonen hun har operert inn med årene.

- Jeg hadde 650 gram, men valgte å redusere dem til 400. Jeg hadde mye å bære på, og var drittlei to store pupper. Jeg er tross alt en forretningskvinne nå - 650 gram ble rett og slett en ulempe, forteller hun åpenhjertig.

- Angrer du operasjonene du har vært igjennom?

- Det er et vanskelig spørsmål. Hvis jeg hadde hatt den erfaringen jeg har i dag, så ville jeg nok vært mer selektiv på antallet operasjoner da jeg var yngre. Men det er noe som jeg har vært nødt til å erfare. Så det blir nok litt feil å si at jeg angrer.

5. mars går altså den første episoden av "Glamourjentene" på lufta. Og i det første programmet får man se at Helene reiser til Trondheim, der hun skal spille inn en ny singel. I tillegg er Helene er også hodestups forelsket...

Til Seher.no legger ikke 28-åringen skjul på at det skal bli godt endelig å kunne slappe av - uten kameraer rundt seg til alle døgnets tider.

- Det har vært fryktelig mye jobb, tre innspillingsmåneder ble plutselig til ni. TVNorge har satset stort, og har utvidet serien fra fire til åtte episoder. Jeg har lært mye, både om meg selv og andre - nå ser jeg fram til å frikjenne mer energi til andre prosjekter, sier hun til Seher.no.

"Glamourjentene" ser du på TVNorge torsdager klokka 20.30.

I serien møter vi:
Helene Rask (28) fra Nesodden
Eileen Kvaale Røst (24) fra Trondheim
Jeanette Helen Bohnhorst (23) fra Bergen, bor i Oslo
Katrine Nicolaisen (27) fra Finnsnes, bor i Sandvika
Kine Charlotte Antonsen (26) fra Rælingen, bor på Skjetten
Linda Kristine Solbakken (28) fra Oslo
Linn Cathrine Høyem (28) Ellingsrud/Vålerenga, bor i Lillestrøm
Natalie Henriksen (24) fra Bergen

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Helene Rask på gartnerskole