Foto: Stella/Faksimiler fra The Sun/
Foto: Stella/Faksimiler fra The Sun/ Vis mer

- Drittlei engelsk presse

Aylar Lie raser nok en gang mot utenlandske tabloidoppslag.

Publisert
SEHER.NO: Modell og artist Aylar Lie (24) har vært et hett navn i britisk presse det siste halvåret.

Særlig The Sun har tatt godt grep om historiene rundt 24-åringen. I forbindelse med den nyeste musikkvideoen til Basshunter, der man ser Aylar i en sexy badedrakt, dro de til med tittelen "X-rated Aylar puts the X in Xmas". ¨

Og nå raser den norske modellen igjen.

"Faen ta The Sun! Er så dritt lei at engelsk presse skal fokusere på det som skjedde for nesten SYV ÅR siden. Utrolig hvordan de vinkler sakene sine òg dikter opp sitater. Ikke rart Britney gg flere går berserk på utenlandsk presse", skriver hun i bloggen sin (ekstern link).

Se musikkvideoen til "I Miss You" med Aylar nederst i sak!

Som en av babesene i musikkvideoene til den svenske suksessartisten Jonas "Basshunter" Altberg, har den norsk/iranske skjønnheten skapt store overskrifter, mye på grunn av sin lettkledde fortid.

Og på YouTube har suksessvideoen "Now You`re Gone" blitt sett hele 46 millioner ganger!

Se alle overskriftene Aylar har skapt lenger ned!

Aylar har tidligere uttalt at hun synes det er plagsomt hvordan utenlandske tabloider kontinuerlig skal dra opp elementer fra mange år tilbake, og innrømmer at hun ikke var forberedt på hvor kreative mediene kan være.

- Jeg var forberedt på at de kunne dra opp fortiden min og sette igang et sirkus om dette, litt på samme måte som det hele startet i Norge sommeren 2004. Men i mine villeste fantasier hadde jeg ikke forestilt meg at de ville være så kreative som de har vært til nå, sa Aylar nylig til nettstedet 730.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Aylar viser sin kjærlighet!

Se musikkvideoen "I Miss You" med Aylar nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer