DRAMATISK: Under innspillingen av mandagens episode ble Anita hengende etter hesten i stigbøylen i full galopp. Foto: TVNorge
DRAMATISK: Under innspillingen av mandagens episode ble Anita hengende etter hesten i stigbøylen i full galopp. Foto: TVNorgeVis mer

- Drittlei av å være sperret inne

Kine Victoria Hagen ble ikke overrasket da Stig sendte henne hjem.

SEHER.NO:  I mandagens episode av "Ungkaren 20 vs. 40" var fire av jentene med på  romantiske dater på et ørnereservat og en gepardfarm. Stig fikk også tatt med tre av jentene på ridetur i vindistriktene.

Men denne gangen holdt det ikke for deltager Anita Topnesvåg (41) og Kine Victoria Hagen, (21) som måtte forlate programmet i kveld.

- Jeg var faktisk drittlei av og bli sperret inne hele tiden, og jeg fikk nok, sier Kine Victoria til seher.no.

Hun forteller videre at hun merket at hun ikke hadde noen følelser for Stig, og så derfor ikke poenget i å være med videre.

- Derfor gikk jeg til Stig på den siste daten og sa at jeg gjerne ville dra hjem, så det kom ikke som noen stor overraskelse at jeg ble valgt ut til å dra, sier den åpenhjertige jenta.

Kine Victoria synes at Stig er en bra fyr, men at han ikke kunne vært mannen i hennes liv.

- Han hadde masse humor, noe jeg setter stor pris på hos en kjæreste, så vi hadde det veldig morsomt sammen, legger hun til.

Selv er hun fornøyd med hvordan hun har blitt framstilt i programmet, og synes hun fikk vist mye av sin humoristiske side.

Mye begjær og følelser
Anita Topnesvåg synes det var en veldig spesiell setting å være en del av.

- Det oppsto raskt mye begjær og følelser som forsvant like fort igjen, forteller hun.

- Jeg fikk jo lyst på ham som person og det er klart at ting blomstret, det gjorde det nok for de fleste, legger hun til.

Hun selv mener at hun var like innstilt på å være med i programmet, som å bli kastet ut av det, derfor synes hun det gikk greit å omstille seg til å dra hjem.

Men hun er ikke fremmed for å delta på noe sånt igjen.

- Jeg ser på det som et eventyr, og jeg har opplevd mye. Det morsomste er å se hvordan alle blir fremstilt og hva som blir kuttet vekk.

Da referer hun blant annet til kveldens episode der hun falt av hesten og ble hengende på siden mens den galopperte avgårde.

- Jeg kom meg rimelig fort av hesten etterpå, ler Anita.

LES OGSÅ: Etterlatt i havdypet.