- Dritt lei av kjendiser som tråler den røde løperen

Trine Grung har sluttet å blogge om kjendiser, men har fortsatt sterke meninger om dem.

FOREVIGHETSJAG?: - Jeg er dritt lei av kjendiser som tråler den røde løperen. Og det kan du bare sitere meg på. De går der og jager etter å bli foreviget. De er der bare for å vise seg fram, sier Trine Grung. Her går hun selv ved siden av Elisabet Foto: Stella Pictures
FOREVIGHETSJAG?: - Jeg er dritt lei av kjendiser som tråler den røde løperen. Og det kan du bare sitere meg på. De går der og jager etter å bli foreviget. De er der bare for å vise seg fram, sier Trine Grung. Her går hun selv ved siden av Elisabet Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Trine Grung (40) har ertet på seg både kjendiser og arbeidskollegaer med bloggen sin. Hun har skapt store overskrifter med sine utspill mot blant annet Tone Damli Aaberge, Kristin Spitznogle, den tidligere glamourmodellen Helene Rask, «Paradise Hotel»-deltager Negar Khan og ikke minst Elin Tvedt.

En periode la hun ned bloggen sin etter all kjeften, men Trine Grung har ikke blitt mindre kritisk til kjendiser i intervjuet hun denne uken gir i Dagbladets magasin «God torsdag!». 

- Jeg er dritt lei av kjendiser som tråler den røde løperen. Og det kan du bare sitere meg på. De går der og jager etter å bli foreviget. De er der bare for å vise seg fram. Det blir enda mer latterlig når de gjør seg kostbare og ikke vil prate med pressen, sier Trine Grung til Dagbladet.


Men hun sier hun ikke blogger mer om kjendiser.

- Jeg gidder ikke blogge mer om kjendiser, det blir så mye «fuss». Men generelt mener jeg at folk burde mene mer. Være litt ærligere, ikke bare sitte i kaffeslabberas og sladre. Det blir et forferdelig kjedelig og platt samfunn hvis alle skal være politisk korrekte. Mange kjente mennesker er svært opptatt av hvordan de framstår, sier Grung til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna snakket om Trine Grung hos Oprah

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer