- Dritt lei av dette kjærlighetsmaset

Men Mariann Thomassen sier hun fortsatt er forelsket i kjæresten.

MED KJÆRESTEN: Fem måneder etter bruddet, viste Thomassen seg sammen med sin nye kjæreste, Jørgen El Fakiri. Foto: Stella Pictures
MED KJÆRESTEN: Fem måneder etter bruddet, viste Thomassen seg sammen med sin nye kjæreste, Jørgen El Fakiri. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da artisten Mariann Thomassen (33) var sammen med snowboard-stjernen Daniel Franck, var de et av Norges største kjendispar.

Forholdet tok slutt i desember 2010, men det tok ikke mange månedene før Thomassen hadde funnet lykken nok en gang.

I mai i fjor viste hun seg sammen med kjæresten, Jørgen El Fakiri, for aller første gang. Det var under en butikkåpning i Oslo.

Nå, ett år senere, smiler fortsatt lykken til Thomassen, som forteller at hun er lei av å bli stilt spørsmål om kjærlighetslivet.

- Vi er fortsatt forelska. Men nå er jeg dritt lei av dette kjærlighetsmaset, sier hun til Dagbladets magasin God torsdag.

Om bruddet med Franck sier hun følgende:

- Det der har jeg kommet over for lengst. Jeg tok et viskelær og visket ut alt. Man må tenke framover. Men alle valg i livet har jeg tatt selv, og jeg synes aldri synd på meg selv, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun fram sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer