- Driter meg ut hver gang jeg er på TV

Den norske modellens tale er klokkeklar.

PÅ TV: Monica Hansen er en av en rekke norske kvinner som er å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood». Foto: TVNorge
PÅ TV: Monica Hansen er en av en rekke norske kvinner som er å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:  Denne våren har norske TV-seere fått stifte nærmere bekjentskap med modellen Monica Hansen (31) og forloveden hennes, Loren Birdwell, gjennom TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood».

Men til Seher.no innrømmer Monica at hun fortsatt ikke er er helt vant til å se seg selv på skjermen.
 
- Jeg driter meg ut hver eneste gang jeg er på TV, men jeg begynner å bli vant til det, sier hun.

Tidligere har 31-åringen til Seher.no uttalt at hun ikke har fikset på leppene for å se bedre ut, men at et hundebitt har skylden for leppestørrelsen.

Selv om hun ofte føler at hun driter seg ut på TV, betyr ikke det at Monica ikke selv synes at det er gøy av og til.


- Jeg er ikke redd for å være foran kamera uten make-up for eksempel, jeg er bare den personen jeg er. Men hva er livet hvis man ikke kan le litt av seg selv? Da vet jeg ikke hva man har på TV å gjøre. Det er alltid morsomt, men man sier jo at alle er sin verste fiende når man ser seg selv, smiler hun til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke gjør som jeg gjør!