BRYR SEG IKKE: Dennis Storhøi sier han ikke bryr seg om hva folk mener om ham lenger.
BRYR SEG IKKE: Dennis Storhøi sier han ikke bryr seg om hva folk mener om ham lenger.Vis mer

- Driter i hva folk mener om meg

Dennis Storhøi sier at den frykten har forsvunnet med alderen.

SEOGHØR.NO: For to måneder siden ble skuespiller Dennis Storhøi (54) tvunget til å avlyse turneen «Dennis Storhøi – Unplugged» på grunn av sykdom.

NY FORESTILLING: Storhøi er aktuell med forestillingen Sex og Samliv. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
NY FORESTILLING: Storhøi er aktuell med forestillingen Sex og Samliv. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Nå er Storhøi tilbake i form, og aktuell med forestillingen «Sex og samliv». I forestillingen tar han blant annet for seg klisjeer om menn og kvinner.

Skuespilleren forteller til VG at han ikke lenger bryr seg om hva alle mener om ham, noe som har forandret seg med årene.

- Som skuespiller tror jeg en vesensforskjell er at jeg tolererer mine egne feil litt mer. Jeg er ikke så redd for å prøve noe og at det skal gå galt. Med alderen mister du den frykten, du driter i hva alle mener om deg. Det kan jeg anbefale, sier han til avisen.

Privat er det også blitt forandringer for Storhøi. I hvert fall om man skal tro barna hans.

- Jeg har jo to barn på 26 og 22 år fra et tidligere forhold. Og de mener at jeg ikke er så stresset og så opptatt hele tiden. De sier jeg er blitt soft, sier han lattermildt.

Opptatt blir han imidlertid neste år. Da kommer forestillingen «Dennis Storhøi – Unplugged», som ble avlyst i september, til en rekke norske byer og tettsteder.

LES OGSÅ: Storhøi avlyser turneen