Bianca Ingrosso:

- Driter i hva dere sier

Bianca Ingrosso er åpen om at hun trenger hjelp, og bryr seg fint lite om hva fansen mener.

ASSISTENTER: Bianca Ingrosso har vært åpen om at det ikke holder med én assistent. Nå trenger hun mer hjelp. Foto: Henriette Eilertsen
ASSISTENTER: Bianca Ingrosso har vært åpen om at det ikke holder med én assistent. Nå trenger hun mer hjelp. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Bianca Ingrosso (25) vokst fram til å bli en av Sveriges største influensere. Hun har en følgerskare på over en million på Instagram, og har det siste året fått hjelp av assistenten Lovisa Worge (23).

Det eneste problemet er at sistnevnte også har fått mer og mer å gjøre som influenser på egen hånd.

Ingrosso har derfor bestemt seg for å ansette nok en assistent, som kan hjelpe både henne og Worge. Ansettelsesprosessen ble startet allerede i fjor, men den siste tiden har det vært forholdsvis stille.

Trenger hjelp

I en video på sin Youtube-kanal, hvor hun har over 321 000 abonnenter, tar hun igjen bladet fra munnen om problematikken, og innrømmer at hun den siste tiden ikke har fokusert på å ansette en ny i stillingen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg og Lovisa skal skaffe oss en assistent til. Vi har glemt det helt. Vi fikk inn flere tusen søknader, jeg tror det var over fem tusen, og det bare fortsetter å renne inn, sier hun i videoen, ifølge Expressen.

Duoen har derfor bestemt seg for å be folk sende inn søknader på nytt, og innrømmer samtidig at de er klare over at folk har mange meninger om valget deres.

- Vi kommer til å gjøre det på nytt, og vi kommer til å ha en frist på når man ikke kan sende inn lenger. Vi kommer deretter til å ansette en, og jeg driter i hva dere sier, dere får mene hva dere vil, fortsetter hun.

Da Se og Hør møtte 25-åringen i Stockholm i fjor, kunne hun fortelle at Worge så å si har tatt over sjefsrollen, og at assistenten bestemmer det meste.

- Assistenten ble sjefen

Samtidig kunne hun allerede da avsløre at hun skulle ansette en assistent til.

- Lovisa bor hos meg nå. Altså, hun er min sjef, men nå kjenner jeg at jeg behøver noen andre, også, sa hun.

Ingrosso påpekte likevel at hun liker at Worge bestemmer over henne, og at det er noe hun trives med.

View this post on Instagram

waitinggg

A post shared by Lovisa Worge (@lovisaworge) on

Og å få litt ekstra hjelp kan se ut til å bli en lur investering i tiden som kommer. Hun har i kjent stil hendene fulle med både YouTube, eget sminkemerke, dommeropptreden i «Talang» og med egen tv-serie.

- Jeg jobber steinhardt med Caia (25-åringens eget sminkemerke, journ.anm). I tillegg skal vi også spille inn «Wahlgrens Värld» og så er jeg med i «Talang» igjen. Oppå der igjen blir det veldig mye influenser-jobbing, forklarte hun.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Åpen om egen økonomi

Den 25 år gamle influenseren er tilsynelatende alltid åpen når det gjelder detaljer om eget privatliv, men deler også mer enn gjerne av seg om sin egen økonomi. Blant annet har hun tidligere avslørt at hun fakturerer for mer enn 400 000 kr i måneden.

- Jeg er så besatt av andres penger, også. Hvis jeg hadde visst hvor man kunne se andres saldo, så hadde jeg gått inn og «stalket» i hjel hvert eneste menneske. Jeg er helt besatt av å vite hva folk tjener og bruker penger på.

Videre sa hun at følgerne hennes gjerne må være interessert i hva hun tjener, det har hun nemlig slettes ingenting imot. Hun mener at det å snakke om penger og lønn ikke bør være noe rart.

- Jeg har aldri ment at jeg er bedre enn noen fordi jeg har mer penger, jeg sammenlikner ikke folk etter status og penger. Er du skjønn, så heng med meg! For min egen del har jeg forhåpentligvis ikke forandret meg på grunn av min karriere, eller hva jeg har i banken.

Når det er sagt innrømmet Ingrosso at hun faktisk ikke vet hva hun har på kontoen.

- Jeg har en økonomiansvarlig, for det er noe jeg ikke kan om, sa hun.

LES OGSÅ: Ønsker lovendring i Danmark etter rumpebråk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer