Drillos sønn sier nei til Norge

- Det har vært en spesiell uke, sier Rasmus Petersen.

<strong>SIER NEI TIL NORGE:</strong> Egil «Drillo» Olsens ukjente sønn, danske Rasmus Petersen, sier til Dagbladet at han ikke har noe ønske om å spille for det norske futsal-landslaget, selv om Danmark ikke har noe eget landslag. Foto: BGA
SIER NEI TIL NORGE: Egil «Drillo» Olsens ukjente sønn, danske Rasmus Petersen, sier til Dagbladet at han ikke har noe ønske om å spille for det norske futsal-landslaget, selv om Danmark ikke har noe eget landslag. Foto: BGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyheten om at Norges landslagstrener i fotball, Egil «Drillo» Olsen, har en ukjent sønn i Danmark, slo i forrige uke ned som en bombe i forkant av EM-kvalifiseringskampen mellom de to landene på Ullevaal stadion.

25 år gamle Rasmus Petersen er en av Danmarks største talenter i futsal, en mer teknisk innendørsvariant av fotball.

Men selv om våre naboer i sør ikke har noe eget landslag i idretten, avviser Petersen overfor Dagbladet at han kunne tenke seg å spille på det norske futsal-landslaget.

- Nei. Jeg vil heller jobbe for at Danmark får sitt eget landslag. Det har vi faktisk ikke, sier han til avisa.

Petersen vil ikke snakke om sitt forhold til faren, eller hvor mange ganger han har vært i Norge.

- Det har vært en spesiell uke. Jeg har fått mange henvendelser, spesielt fra norske medier. Jeg kan jo skjønne at det er en interessant historie, men vil ikke si så mye.

Til VG sa han imidlertid at han var stolt av faren sin, etter at nyheten ble kjent i forrige uke.

Daglig leder i  Petersens futsalklubb BGA (Boldklubberne Glostrup & Albertslund), Hans-Henning Jacobsen, har imidlertid tidligere sagt til Seher.no at det ikke har vært noe hemmelighet innad i klubben, hvem som er Rasmus' far.

- Vi har kjent til dette i mange, mange år, men vi har sett på det som et privat anliggende, sa han i forrige uke til Seher.no.

Ifølge den danske avisen BT - som først trykket nyheten om Drillos ukjente sønn - kom Rasmus til verden som en følge av Egil Olsens bekjentskap med en dansk kvinne i 1984.

Egil Olsen nektet imidlertid å snakke om saken da han møtte pressen før landskampen mellom Norge og Danmark.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Truet med å gå fra pressekonferansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer