Drillos datter tok historisk gull

- Jeg er fryktelig stolt nå, sier Egil «Drillo» Olsen til Seoghør.no.

STOLT: Egil «Drillo» Olsen satt oppe til langt på natt for å unnvære VM i cheerleading hvor datteren Kine deltok. 
 Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
STOLT: Egil «Drillo» Olsen satt oppe til langt på natt for å unnvære VM i cheerleading hvor datteren Kine deltok. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til fredag gikk VM i cheerleading av stabelen i Orlando. Det ble en stor dag sett med norske øyne. Team Norway «All Girl Group Stunt» tok et historisk gull. Blant dem som kunne juble var Egil «Drillo» Olsens (72) datter Kine (19). Hjemme i Norge satt en stolt far.

- Jeg satt og streamet dette på PC-en til klokka halv tolv i natt. Det var veldig morsomt. Det er klart jeg er fryktelig stolt nå, sier «Drillo» til Seoghør.no.

Fram til Kine var 12-åring var hun en aktiv fotballspiller, men la raskt fotballskoene på hylla.

TIL TOPPS: I natt ble Egil «Drillo» Olsens datter verdensmester sammen med Team Norway «All Girl Group Stunt». Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.

 Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TIL TOPPS: I natt ble Egil «Drillo» Olsens datter verdensmester sammen med Team Norway «All Girl Group Stunt». Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Vi er alle enige om at Kine er best uten ball. Det er veldig morsomt at hun har hevdet seg i denne sporten og kommet dit hun er i dag, har den tidligere landslagssjefen i fotball sagt i et intervju.

Kine har vunnet EM tidligere, og pappa Egil innrømmer at han følger godt med på datterens utvikling.

- Jeg har nok aldri stått på sidelinjen med "dusker", men jeg er ofte på trening for å se på dem. De trener knallhardt hver eneste dag, forteller den tidligere landslagstreneren.

LES OGSÅ: - Trodde aldri jeg skulle bli så frisk

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer